Amiben segíthetek

Nem találod a helyed a világban?

Nem tudod mihez kezdj magaddal?

Párkapcsolati problémáid vannak?

Semmi sem sikerül vagy állandóan ismétlődő szituációkba keverdsz?

Jó helyen jársz, hogy választ kapj a kérdéseidre.

A numerológia csodálatos tudománya segítségével megértheted a benned kavargó érzéseket, a kudarcaid okát és iránymutatást kaphatsz, hogy hogyan változtass. Természetesen az utadat nem járhatja meg helyetted senki, de sokkal könnyebb úgy menni előre, hogy vannak útjelző tábláid.

A numerológiaii elemzés során önsimeretre teszel szert, megismered a hiányosságaidat, erősségeidet. A születési dátumod megmutatja az életfeladatodat, a nevedből kiderül milyennek mutatod magad a külvilág felé és milyen vagy valójában legbelül. Kiszámítható a személyes éved, amely megmutatja, hogy egy adott életciklusodban mi a feladatod. Kiderítheted, hogy milyen betegségekre vagy hajlamos, milyen módszerekkel segítheted egészséged megőrzését. Válaszokat kaphatsz a párkapcsolati problémáidra, feltérképezheted a párod személyiségét is. A családi viszonyaidra is fényt deríthetsz, jobban megértheted a gyermekedet is.

Mire van szükség az elemzéshez?

Semmi másra nincs szükség, csak a születési dátumodra, a születési nevedre vagy, ha nevet változtattál, akkor az aktuális nevedre is. Ezekből minden kiszámítható.

Mit adhatok?

Vállalom egyéni, párkapcsolati vagy családi numerológiai elemzés elkészítését. Szívesen válaszolok bármilyen felmerülő kérdésre, amely segíthet abban, hogy előre lépj. Keress meg bizalommal a kapcsolat menün keresztül, vagy a lelekpalya@gmail.com e-mail címen.