Ajándékválasztás a számok segítségével

Ajándékválasztás a számok segítségével

Hamarosan itt a karácsony, ideje beszerezni a különféle meglepetéseket a szeretteidnek. Nem tudod kinek, mit vegyél? A számmisztika segít a választásban.

Számold ki, hogy az ajándékozni kívánt személynek hányas a sorsmisszió száma. Add össze a születési dátumának számait egyesével, ha a végeredmény kétjegyű szám lesz, akkor a két számjegyet is add össze, addig egyszerűsíts összeadással, míg egy számjegyet kapsz. Olvasd el, hogy a kapott számhoz milyen ajándékötletek tartoznak!

Például:

1971. 03. 17.= 1+9+7+1+0+3+1+7= 29 = 11= 2

 

Ha 1-es számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

Az 1-es sorsmisszió számú emberek lendületesek, tudatosak és határozottak. Igazi vezető egyéniségek. Mindent óriási hévvel tesznek, szeretnek a középpontban lenni és imádják a meglepetéseket. Bármilyen személyes vagy ötletes ajándéknak örülnek, például egy szép ékszernek, egy gravírozott tollnak vagy névjegytartónak, egy elegáns pénztárcának vagy táskának, és ha pénztárcád megengedi, egy pihentető wellness hétvégének is. Amennyiben könyvet vásárolsz, az enciklopédiák, a tudomány és természet- vagy az önfejlesztő témájú kiadványok közül válassz.

Ha 1-es számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Aktív gyermek, nem szeret otthon ülni, bármilyen program érdekli, legyen az állatkert, cirkusz, játszótér vagy játszóház. Meglepheted egy cirkuszjeggyel vagy egy játszóházi belépővel. Kedveli a logikus gondolkodást és kreativitást igénylő játékokat. Vehetsz neki LEGO játékot, készségfejlesztő társasjátékot, gyöngyfűzőt vagy ismeretterjesztő könyveket.

Ha 2-es számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 2-es sorsmisszió számú emberek kedvesek, alkalmazkodók. Fontos számukra az elegancia, szívesen díszítik az otthonukat. Kiváló ajándék lehet számukra egy parfüm, egy szép sál, egy fotókönyv az emlékezetes pillanatokról, egy elegáns képkeret, füstölőkészlet, egy romantikus témájú könyv vagy egy romantikus film DVD lemezen.

Ha 2-es számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Mosolygós, kedves, ragaszkodó kisgyerek. Imádja az esti fürdéseket. Kiváló ajándék lehet egy fürdőjáték készlet. Élénk a fantáziája, szereti a meséket. Vásárolj neki egy gazdagon illusztrált népmesei válogatást, mesenyomdát, vagy mesés kifestőt.

Ha 3-as számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 3-as sorsmisszió számú emberek állandóan mozgásban vannak, nem bírnak egy helyben megmaradni, szeretnek utazni, összejövetelekre járni. Sokat beszélnek és gyors gondolkodásúak.

Megfelelő ajándék lehet számukra egy könyvutalvány vagy sportboltba szóló vásárlási utalvány, egy színház- vagy mozijegy. Mivel szeretnek társaságba járni, szeretik a szép és figyelemfelkeltő ruhákat és kiegészítőket. Kiváló ajándékötlet lehet egy egyedi, kézzel készített ékszer vagy táska. Könyvek közül a fantasy- vagy az utazás témájúak közül válassz.

Ha 3-as számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 3-as gyereknek nagyon jó a kommunikációs készsége, élénk a fantáziája, gyorsan tanul és imádja a meséket. Vásárolhatsz neki egy szép mesekönyvet vagy mesefigurákról szóló társasjátékot. Biztosan örülne egy ugráló labdának, egy teke- vagy darts készletnek vagy egy játszóházi belépőnek.

Ha 4-es számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 4-es sorsmisszió számú emberek becsületesek, kitartóak, gyakorlatiasak és fontos számukra a munkájuk. Egészségesen próbálnak táplálkozni és lehetőségeikhez mérten sportolnak. Vásárolhatsz nekik noteszt, okostelefont, táblagépet, finom teákból álló csomagot vagy gasztronómiáról, egészséges táplálkozásról szóló könyveket, esetleg egy kondi bérletet.

Ha 4-es számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 4-es gyermek szeret egyedül játszani, nagyon jól elvan a babáival vagy az autóival. Szeret kirándulni, imádja az állatokat, a természetet. Nagyon jó a kézügyessége. Biztosan örülne egy állatokról szóló könyvnek, egy gyurma készletnek, gyöngyfűzőnek, egy autópálya készletnek vagy babának.

Ha 5-ös számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

Az 5-ös sorsmisszió számú emberek lendületesek, optimisták és szeretnek utazni. Biztosan örülnek egy wellness hétvégének, egy Európai ajándék körutazásnak vagy egy mozijegynek. Jó ötlet lehet még, a mostanság oly divatos szabadulós játékokra egy belépő, vagy egy izgalmas krimi, esetleg egy útleírásról szóló könyv.

Ha 5-ös számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

A mozgékony 5-ös gyermek nem szeret egy helyben ülni. Kiváló ajándék egy korcsolya bérlet, vagy belépő egy játszóházba. Mindent szeret, ami mozgással kapcsolatos, ezért vásárolhatsz neki pénztárcától függően kerékpárt, rollert, görkorcsolyát, csocsó asztalt és mozgást igénylő társasjátékokat (pl. Twister, Activity).

Ha 6-os számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 6-os sorsmisszió számú emberek kedvesek, empatikusak, romantikusak és szeretnek barátkozni, beszélgetni. Mindent szeretnek, ami szép. Megfelelő ajándék lehet számukra egy egyedi, gravírozott gyűrű vagy medál, egy vacsorameghívás, egy romantikus wellness hétvége, egy szép képkeret egy emlékezetes fotóval, egy bársonykötéses verseskönyv pár kedves sorral vagy egy szakácskönyvet.

Ha 6-os számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 6-os gyermek egészen kicsi korától kezdve imádja a zenét és jó a kézügyességes is. Meglepheted egy vidám, gyerekdalokat tartalmazó CD-vel, vagy egy zenés DVD lemezzel. Jó ajándékötlet egy kis hangszer (gyerkőcöknek készült gitár, xilofon vagy furulya), gyurma, kifestőkönyv, LEGO. 

Ha 7-es számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 7-es sorsmisszió számú emberek rendkívül intelligensek és kötelességtudóak. Kiváló ajándék lehet egy könyv történelem-, vallás- vagy filozófia témából. A 7-esek vonzódnak a természettudományokhoz és a misztikus dolgokhoz is, ezért ilyen témájú könyveket is vásárolhatsz. Biztosan örülne egy klasszikus zenei CD-nek vagy egy operába, színházba szóló jegynek.

Ha 7-es számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 7-es gyereknek mindenről van véleménye és jók a meglátásai. Gondoskodó és kitartó. Vehetsz neki akár egy kis háziállatot is karácsonyra. Biztosan örülne egy érdekes társasjátéknak, egy állatokról szóló könyvnek, sakk készletnek vagy egy LEGO készletnek.

Ha 8-as számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 8-as sorsmisszió számú emberek szenvedélyesek, kitartóak és mozgékonyak. Szeretnek minden újdonságot kipróbálni, jó ötlet lehet egy barlangászásra vagy repülésre szóló jegy. Kiváló ajándékötlet lehet még egy utazásról vagy rejtélyekről, híres történelmi személyiségekről szóló könyv, egy izgalmas krimi vagy thriller DVD lemezen, egy wellness hétvége vagy egy színházjegy egy vidám, zenés darabra.

Ha 8-as számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 8-as gyerek szereti a misztikus történetekről, titokzatos lényekről szóló könyveket. Vehetsz neki fantasy regényt vagy érdekes, kihajtható füles, lapozgatható ismeretterjesztő könyvet. Szereti az izgalmas társasjátékokat, az építőkockákat, LEGO játékot, kirakókat.

Ha 9-es számú felnőttnek szeretnél ajándékozni

A 9-es sorsmisszió számú emberek áldozatkészek, érzelmesek és rendkívül vonzódnak a megfoghatatlan világhoz. Kiváló ajándékok lehetetnek számukra spirituális témájú könyvek, egy gyönyörű (akár saját kezűleg készített) mandala, ezoterikus boltból beszerzett tárgyak, füstölők, egy jógastúdióba szóló bérlet vagy egy meditációs zenéket tartalmazó CD.

Ha 9-es számú gyermeknek szeretnél ajándékozni

Egy 9-es gyerek szereti a meséket, a varázslatról, rejtélyekről szóló történeteket, filmeket és a szerepjátékokat. Kreatív, jó a kézügyessége. Vehetsz neki gyurmát, kifestőt, LEGO játékot, sakk készletet, gyöngykép készítőt, varázsláshoz szükséges szettet, logikai társasjátékokat, szerepjátékokhoz szükséges eszközöket (pl. bevásárlókocsi zöldségekkel, orvosi táska, barkácskészlet és kobak).