Augusztus hónap szülöttei

Augusztus hónap szülöttei

Tüzesek, harcosak, büszkék, igazi túlélők. Magukon viselik a 8-as szám minden jellemző tulajdonságát.

Gyermekkorukban többször előfordult, hogy igazságtalanul kaptak büntetést. Sokszor kellett kiállniuk magukért, ezért azt tanulták meg, hogy az életben az erősebb győz. Egy megijesztett kisgyermek lakik bennük, akik egy harcos jelmezébe bújtak. Folyton az igazságért küzdenek, pontosabban a saját vélt igazukért.

Talpraesettek, kiválóan menedzselik magukat. Van humorérzékük, és óriási bennük a túlélési ösztön. Hihetetlen belső erővel rendelkeznek, megállnak a saját lábukon. Kitűnő szervezők, igazi vezető egyéniségek, általában övék az utolsó szó.

Rendkívül hiúak, hízelgéssel, dicsérettel sok mindent el lehet náluk érni. A kényelem, az anyagi jólét nagyon fontos számukra. Némi kettősség dúl bennük, mert igénylik a tartós párkapcsolatot, ugyanakkor szabadságra is vágynak. Egy olyan társ való melléjük, aki kellő levegőhöz hagyja őket jutni. Tüzesek, óriási szívük van, fontos számukra a testiség. A kritikákat nehezen viselik.

Nem viselik el a középszerűséget, barátaiknak érdekes, titokzatos, elbűvölő embereket választanak. Imádják a meglepetéseket, az apró ajándékokat. Életük legnagyobb vágya az önmegvalósítás.

A munkában a vezető pozíciót szeretnek betölteni, munkatársaikkal jó viszonyra törekszenek. Gondoskodó, alapos szülők. Gyermekeiket életük legnagyobb ajándékának tekintik.  

Betegségek közül a leggyakoribban náluk a szív- és vérnyomás problémák, a hát és a gerincoszlop betegségei. Fontos, hogy odafigyeljenek a táplálkozásukra, és a megfelelő testmozgásra.

Hírességek, akik augusztusban születtek:

Gárdonyi Géza

Tolnay Klári

Madonna

Carl Jung

Alfred Hitchcock

Antonio Banderas