Gardrób és stílus a számok tükrében

Gardrób és stílus a számok tükrében

Egyéniségünk kifejezésre juttatásának szembetűnő eszköze az öltözködés. A születési dátumunkból kiszámolható sorsmisszió szám meghatározza a személyiségünket, s mint ilyen, befolyással van az ízlésünkre, az öltözködési szokásainkra.

Így számolj

Add össze a születési dátumod számait egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, a két számjegyet is egyszerűsítsd összeadással egy számmá.

Például:

1976. 11. 24.= 1+9+7+6+1+1+2+4= 31= 4

Ha sorsmisszió számod 1

Vezető típus vagy, szeretsz a középpontban lenni és mindenről te dönteni. Az öltözködéseddel is szeretnéd megerősíteni a személyiséged dominanciáját. Nagyon fontos számodra a megjelenés és a minőség. Az elegáns ruhadarabokat részesíted előnyben, az üzleti stílust képviseled. Alapdarabok a szekrényedben a blézerek/zakók, körömcipők/bőr félcipők. A letisztult színeket (fehér, kék, fekete) kedveled, mert ezek a leginkább tiszteletet parancsolók és tökéletességet sugárzók.

Szívesen viselsz olyan nemesfémből, leginkább aranyból készült ékszereket, melyek nem hivalkodók, de elegánsak.

A jólöltözöttség nem zárja ki a színek használatát. Merj bátrabban színárnyalatokat használni, egy merészebb nyakkendő vagy sál kiváló kiegészítő lehet a visszafogottabb ruhadarabokhoz.

Ha sorsmisszió számod 2

Érzelmes, kedves, segítőkész és álmodozó ember vagy. A puha, kényelmes és pasztellszínű ruhadarabokat kedveled. A kellemes színű pólók, a kötött pulóverek, egy puha harisnya egy kötött ruhával biztos gyakori befutók. Az öltözködésben is a harmóniára törekszel, a színeket kiválóan válogatod össze.

Szívesen viselsz kendőt, sálat, egy szép nyakláncot. Nyugodtan nyúlhatsz a merészebb stílusokhoz is.

Ha sorsmisszió számod 3

Nyitott, impulzív, társaságkedvelő személyiség vagy. Imádod a divatot, az egyedi és figyelemfelkeltő ruhadarabokat. Szeretsz vásárolgatni. Nem követed feltétlenül az aktuális trendeket, de mindig olyan ruhákat választasz, amiben kitűnsz a tömegből. Szívesen viselsz világos színeket, a tarka darabok is tetszenek.

Szívesen viselsz kiegészítőket: napszemüveget, ékszereket, öveket. A cipőidre is hangsúlyt fektetsz. Nem biztos, hogy a minőségre törekszel a vásárláskor, ami megtetszik, az gyakran kerül a kosaradba. Hordhatsz egyszerű ruhákat is, csak jól kell hozzájuk kiegészítőt választani. Egy egyszerű póló feldobható egy színes mintás nadrággal, de egy farmer is jól mutathat egy elegánsabb blúzzal/inggel.

A gyűrődésmentes, vasalást nem igénylő darabok a kedvenceid, és nem áll távol tőled egy trendi kalap vagy sapka viselése sem.

Ha sorsmisszió számod 4

Megbízható, visszafogott, precíz ember vagy. A praktikum a legfontosabb számodra minden téren. Az egyszerű föld színeket kedveled, gyakran viselsz barnát, szürkét, zöldet és ezek árnyalatait. Nem csak a színekre és a fazonra figyelsz, hanem a tisztaságra és a vasaltságra is.

Mindig az aktuális helyhez és alkalomhoz öltözöl. Fontosak számodra az apró részletek, reggelente sokáig készülődsz a tükör előtt, ügyelsz a frizurádra is.

A hétköznapokban a kényelmes, de praktikus ruhákat viseled. Főzéshez kötényt kötsz, kertészkedéshez is megvan a külön összeállításod. Teleken szívesen viselsz garbót és kordbársony anyagból készült ruhadarabokat. Nem szoktál feleslegesen költekezni, minőségi alap darabokat választasz, amiket ügyesen tudsz kombinálni.

Ha sorsmisszió számod 5

Egy igazán nyüzsgő társasági ember vagy, tüzes, energikus, extrém. Szereted a természetet, a vízi sportokat, sokat utazol. Minden alkalomra megvannak a ruhadarabjaid. Az összejövetelekre divatos, kirívó öltözetben jelensz meg.

A túrákon praktikus, kényelmes ruhákat viselsz.

Szeretsz meghökkenteni, nem fontos számodra a megfelelés, az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Imádod a szabadságot, a kényelmes cipőket, szandálokat.

Ha sorsmisszió számod 6

Gondoskodó, családcentrikus, kedves ember vagy. Szereted a kényelmes és szép dolgokat. Fontos számodra az elegancia, a harmónia. Vonzódsz a minőségi alapanyagokból készült ruhadarabokhoz és a márkához. Nem mindegy számodra, hogy milyen megjelenést mutatsz a külvilág felé.

Stílusosan tudod a kiegészítőket (sálat, övet, órát és ékszereket) hordani. Szívesen áldozol finom krémekre és lágy illatú parfümökre is. Igazán neked valók a fekete és fehér alapdarabok, melyek kiválóan kombinálhatók elegáns, színes táskákkal, ékszerekkel.

Ha sorsmisszió számod a 7

Visszafogott, kötelességtudó, elmélkedni szerető ember vagy. Nem a divat játssza a legfontosabb szerepet az életedben, sokkal lényegesebb a praktikum, mint a trend. Nem vagy híve a nagy felhajtással járó társasági eseményeknek, de, ha mégis meg kell jelenned egy ilyenen, akkor tudod, hogy mi a megfelelő öltözet. Visszafogott kosztümben, vagy öltönyben jelensz meg, szép táskával és kiegészítőkkel.

Otthonodban az olvasáshoz, pihenéshez, meditáláshoz kényelmes melegítőt hordasz.

Vásárláskor a minőség és az ár is lényeges, leginkább tartós anyagból készült, időtálló dolgokat vásárolsz. Időnként nem árt kibújni a komfortzónádból, és merészebb darabokat kipróbálni. A siker nem fog elmaradni és ez nagyon felszabadító érzés tud lenni.

Ha sorsmisszió számod 8

Energikus, független, lehengerlő személyiség vagy, mint egy vulkán. Vonzódik hozzád a másik nem, mert hihetetlen a kisugárzásod. Igazán értesz is hozzá, hogy ezt hogyan spékeld meg a divat segítségével.

Az öltözködésben is az érzelmeid vezérelnek, a trendek mellett az aktuális hangulatodnak megfelelően választasz ruhát. Fiatalon gyakori a provokatív öltözködés, megjelenhetnek a szegecsek, a szakadt farmer és a figyelemfelkeltő pólófeliratok. Élvezed a merész vonalakat, a mély kivágásokat.

Gyakran díszíted testedet ékszerekkel, testfestéssel, tetoválással.

Ha sorsmisszió számod 9

Érzékeny, érzelmes, tökéletességre törekvő ember vagy. A szellemi dolgok nagyon fontosak az életedben. Vonzódsz más népek kultúrájához, nem ritkán az utazásaid hatással vannak a stílusodra. Fontos számodra az ápoltság és a kényelem. A hétköznapokban a sportosan elegáns viseletet részesíted előnyben.

Szereted a tisztaságot, bármit is dolgozol, nem tűröd magadon a koszos, gyűrött holmikat. Szeretsz divatos és egyedi lenni.