Házszám számmisztika

Házszám számmisztika

A számmisztika szerint az, hogy hányas szám alatt laksz, befolyásolja az életedet, hiszen minden szám energiát hordoz és az időd jelentős részét, az otthonodban töltöd.

Abban az esetben, ha társasházi lakásban laksz, ahol ajtószám is van, ott az ajtószámodat is figyelembe kell venned, mert annak a rezgése is hat rád. A házszám elemzése után az ajtóra vonatkozó szám információit is olvasd el.  

1

(ha a házszámod 1, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82, 91, 100, 109, 118, 127, 136, 145… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 1-est kapsz)

Az 1-es szám energiája alatt lakók olyan tetterőre tesznek szert, mellyel vállalkozásba kezdhetnek, új dolgokat fedezhetnek fel. Kreatívak, kitartóak, erős egyéniségek. Mindent megtesznek az érvényesülésért. Nem szeretik az átlagos berendezéseket, szívesen újítják meg az otthonukat.

A falszínek kiválasztásakor bátran válogathatnak az élénkebb színek közül, főképp a sárga, a narancs árnyalataiból. Természetesen pénztárcától függően a stílusuknak megfelelőek az eleganciát és a tekintélyt sugárzó bőr vagy textilbőr bútorok, illetve a bőrhatású garnitúrák.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés az 1-es.

A 10-es és 100-as házszám a fent leírtakat erősíti.

19-es, 91-es és 109-es számok esetében a 9-es szám rezgése a letisztult formák, és vonalak iránti vágyat, a föld színek szeretetét hozza az 1-es mellé.

28-as házszám esetében a lakó szívesen választ meleg színeket, akár a vörös, a bordó árnyalatait is és gyakran díszíti a szobákat, főképp a hálószobát merészebb festményekkel, képekkel.

Ha 3-as szám van a házszámban, az otthon lakói szívesen hívnak vendégeket és fontos számukra, hogy a lakás vidámságot sugározzon.

A 4-es szám a precizitást és a praktikumot hozza az 1-es mellé.

Ha 5-ös szám van a házszámban, akkor a nagy terek, a sok fény is fontos.

Ha 7-es szám is van a házszámban, akkor a lakója az egyszerűbb és takarékosabb megoldásokat szereti. Fontos számára az elmélyülés, az elvonulás, ezért a dolgozószobát könyvekkel teli kuckónak rendezi be.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 1-es személyiség például maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy határozatlanabb 7-es vagy 9-es sorsmissziószámú egyén, nem biztos, hogy merészen választ. Ennek ellenére az 1-es számú otthon segít abban, hogy lakója kicsit magabiztosabb legyen.

2

(ha a házszámod 2, 11, 20, 38, 47, 56, 65, 74, 83, 92, 101, 119, 128, 137, 146… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 2-est kapsz)

A 2-es szám energiája segítőkészséget, harmóniára törekvést, kedvességet hoz. 

A 2-es otthon lakói igazán otthonossá tudják tenni a lakásukat. A tiszta színeket és az egyszerű formákat részesítik előnyben.

Otthonuk számára a legjobb szín a fehér, a tört fehér, vagy a tojáshéjszín.

Válasszanak meleg és puha kárpitozású bútorokat.

Ha bőrgarnitúrájuk van, gyakran terítik le egy szép ágytakaróval vagy egy kellemes tapintatú pléddel.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 2-es.

A 20-as és a 200-as házszám a fent leírtakat erősíti.

A 11-es és 101-es számok esetében fontossá válik a harmónián túl az elegancia.

Ha 3-as szám van a házszámban, az otthon lakói szívesen hívnak vendégeket és fontos számukra, hogy a lakás vidámságot sugározzon.

A 4-es szám a precizitást és a praktikumot hozza a 2-es mellé.

Ha 5-ös szám van a házszámban, akkor a nagy terek, a sok fény is fontos.

A 6-os szám a házszámban erősíti a fent leírtakat, a hatos estében is a harmónia, a szépség, az otthon melege a fontos.

Ha 7-es szám is van a házszámban, akkor a lakója az egyszerűbb és takarékosabb megoldásokat szereti. Fontos számára az elmélyülés, az elvonulás, ehhez kell egy külön kuckó a lakásban.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 2-es sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy dominanciára törekvő 1-es vagy egy bulizást kedvelő és kevésbé rendszerető 5-ös egyén, nem biztos, hogy a harmonikus és egyszerű vonalvezetésre törekszik. Ennek ellenére a 2-es számú otthon segít abban, hogy lakója kicsit lágyabb, befogadóbb, empatikusabb és rendszeretőbb legyen.

3

(ha a házszámod 3, 12, 21, 30, 48, 57, 66, 75, 84, 93, 102, 111, 120, 138, 147… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 3-ast kapsz)

A 3-as a jó kommunikációs készséget, a nyitottságot és az információéhséget szimbolizálja. A 3-as otthon lakói szeretnek vendégeket fogadni, beszélgetni.

A kényelem, a vidámság a fontos számukra. Nem a bútorok anyaga, hanem a színvilága a lényeg. Szeretnek játszani a színekkel, merészen kombinálni őket.

Falszínnek is nyugodtan választhatnak élénkebb, rikítóbb színeket vagy a fehér falakat is kidíszíthetik vidám falmatricákkal.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 3-as.

A 30-as szám a fent leírtakat felerősíti.

A 12-es, 21-es, 102-es és 120-as házszám esetében a vidámságon és a vendégszereteten túl az elegancia és a berendezés finom vonalvezetése is hangsúlyt kap.

A 4-es szám a precizitást és a praktikumot hozza a 3-as mellé.

Ha 5-ös szám van a házszámban, akkor a nagy terek, a sok fény is fontos.

A 6-os szám a házszámban erősíti az otthon melege iránti vágyat.

Ha 7-es szám is van a házszámban, akkor a lakója az egyszerűbb és takarékosabb megoldásokat szereti.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 3-as sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy dominanciára törekvő 1-es vagy egy társaságot kevésbé kedvelő 7-es, nem biztos, hogy a vendéglátásra és a harsányságra törekszik. Ennek ellenére a 3-as számú otthon segít abban, hogy lakója nyitottabb legyen a többi ember felé, és ne csak a munka vagy épp az elvonulás legyen fontos, hanem néha a kikapcsolódás és a vidámság is.

4

(ha a házszámod 4, 13, 22, 31, 40, 58, 67, 76, 85, 94, 103, 112, 121, 130, 139, 148… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 4-est kapsz)

A 4-es szám a kitartást, a munkamániát, a nagyfokú koncentrációt és a fejlett kritikai érzéket szimbolizálja. A 4-es otthon lakói szeretnek nyugodt körülményeket teremteni, nem szeretik a zajt és a vendégeskedést.

A 4-es rezgése kedvez a lakásban végzett elemző, racionalitást megkövetelő tevékenységeknek (pl. könyvelésnek, statisztikaszámításnak, tanulásnak).

A praktikum a legfontosabb. Az iratok és a könyvek átláthatóan legyenek elhelyezve. Lényeges a tisztaság, sokkal inkább, mint a bútorok milyensége.

Az egyszerű színek, a fehér vagy tört fehér a 4-es otthon számára a legmegfelelőbb.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 4-es.

A 40-es szám a fent leírtakat erősíti.

Ha 1-es szám is van a házszámban, akkor az egyszerűségen túl az erő, a dominancia sugárzása is fontossá válik.

A 2-es és 6-os szám jelenléte kicsit lágyítja a lakás összképét, fontossá válik a praktikumon túl a szépség is.

A 3-as és 5-ös szám a házszámban magával hozza a tágas terek, és a sok fény iránti vágyat is.

A 7-es szám erősíti a 4-es otthonról írtakat.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 4-es sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy dominanciára törekvő 1-es vagy egy társaságot kedvelő, lazább és nem rendmániás 5-ös vagy 3-as nem biztos, hogy a tisztaságra, a rendszerezésre törekszik. Ennek ellenére a 4-es számú otthon segít abban, hogy lakója összeszedettebb legyen.

5

(ha a házszámod 5, 14, 23, 32, 41, 50, 68, 77, 86, 95, 104, 113, 122, 131, 140… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 5-öst kapsz)

Az 5-ös szám energikusságot, optimizmust, önbizalmat szimbolizál. Az 5-ös otthonban lakók élvezik az életet, szeretik a társaságot, dinamikusak.

A lakást érdemes egzotikus tárgyakkal és útikönyvekkel díszíteni. Az 5-ös rezgése szerencsét hoz a lakóinak.

A falszín esetében bármilyen szín jó lehet, a szobákba sok növény, gyertyák, és füstölők kerüljenek.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés az 5-ös.

Az 50-es szám a fent leírtakat erősíti, valamint az 5-ös rezgését segíti az 1-es, 3-as és 8-as is a házszámban.

A 2-es és 6-os szám jelenléte esetén, fontossá válik az elegancia is.

Ha 7-es szám is van a házszámban, akkor a lakója az egyszerűbb és takarékosabb megoldásokat szereti.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 5-ös sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy társaságot kevésbé kedvelő, zárkózott 4-es vagy 7-es nem biztos, hogy útikönyvekkel és vallási szimbólumokkal szeretné telerakni a lakását. Ennek ellenére az 5-ös számú otthon segít abban, hogy lakója optimistább, nyitottabb és társaságkedvelőbb legyen.

6

(ha a házszámod 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78, 87, 96, 105, 114, 123, 132, 141… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 6-ost kapsz)

A 6-os szám az eleganciát, a szépséget, a szeretetet szimbolizálja. A 6-os otthon lakói kedvesek, szeretnek barátkozni, vendégeket hívni, beszélgetni.

Szép műalkotásokkal rendezik be az otthonukat. Fontos, hogy napfényes és világos legyen az otthon, egy télikert is szépen mutat.

A meleg, pasztell színeket kedvelik (barna és sárga árnyalatai).

A bútorok esetében a kényelem és az elegancia is lényeges.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 6-os.

A 60-as szám a fent leírtakat erősíti, a 6-os otthon rezgését segíti a házszámban az 1-es, a 2-es, a 3-as, a 8-as.

Ha 4-es, 7-es vagy 9-es van a házszámban, akkor a szépségen túl a praktikum is fontos szerephez jut. Valamint jó, ha a lakásban van egy elvonulásra alkalmas kis kuckó.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 6-os sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de a vendégeskedést kevésbé kedvelő 4-es vagy 7-es nem biztos, hogy az esztétikumra és a szépségre fog törekedni és valószínűleg kevesebbszer hív vendégeket. Ennek ellenére a 6-os számú otthon segít abban, hogy lakója kommunikatívabb, lágyabb és emberszeretőbb legyen.

7

(ha a házszámod 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79, 88, 97, 106, 115, 124, 133, 142… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 7-est kapsz)

A 7-es szám a tudást, a kötelességtudatot, a befelé fordulást szimbolizálja.

A 7-es otthon lakói az egyszerű berendezéseket kedvelik. Szobáik tele vannak könyvekkel. Fontos, hogy legyen egy elvonulásra alkalmas hely a lakásban.

A tiszta, fehér falak és a minimál stílus a megfelelő egy ilyen rezgésű lakásba.

A bútorválasztásnál a kényelem legyen a fő szempont.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 7-es.

A 70-es szám a fent leírtakat erősíti, segíti a 7-es otthon rezgését a házszámban a 4-es és a 9-es.

Ha 1-es, 5-ös és 8-as van a számban, akkor az egyszerűségen túl a világos, szellős helyiségek iránti igény is megjelenik.

Ha 2-es és 6-os van a házszámban, fontossá válik a díszítés is.

A 3-as szám ösztönzi a lakókat a vendégfogadásra, bár itt nem nagy összejövetelre kell gondolni, csak a szűk család rendszeres megvendégelésére.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 7-es sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, vagy egy 4-es is hasonló lakberendezési elveket vall, de egy társaságot, nyüzsgést kedvelő 3-as vagy 5-ös számára nem a puritán stílus lesz a befutó. Ennek ellenére a 7-es számú otthon segít abban, hogy lakója gyakran forduljon kicsit önmaga felé, és az elkezdett tevékenységekhez legyen kitartása.

8

(ha a házszámod 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71, 80, 89, 98, 107, 116, 125, 134, 143… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 8-ast kapsz)

A 8-as szám az energikusságot, a munkabírást, a szexuális energiákat szimbolizálja. A 8-as házszám alatt lakók képtelenek tétlenül ülni, gyakran alakítják, szépítik az otthonukat.

Falszínnek a narancs és a bordó árnyalatai a legmegfelelőbbek. A fehér falat pedig, érdemes élénk színvilágú festményekkel, falmatricákkal vagy függönyökkel feldobni.

Bútorok esetében a cseresznye vagy mahagóni színű, tömör fa berendezések mutatnak a legjobban, egy 8-as lakásban. Nyilván pénztárcától függően ezeket ki lehet váltani fahatású, hasonló színű bútorokkal is.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 8-as.

A 80-as szám a fent leírtakat erősíti, a 8-as otthon rezgését segíti a házszámban lévő 1-es, és 6-os is.

Ha 3-as és 5-ös van a házszámban, megjelenik a tágas terek iránti igény.

Ha 4-es, 7-es vagy 9-es szám van a házszámban, szükség van elvonulásra alkalmas kuckóra és az elegancián túl a praktikum is fontossá válik.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 8-as sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, vagy egy 1-es és 6-os is hasonló lakberendezési elveket vall, de egy puritánabb és befelé fordulóbb 4-esnek vagy 7-esnek nem a küllem, hanem a kényelem és a kihasználhatóság lesz a fontos. Ennek ellenére a 8-as számú otthon segít abban, hogy lakója energikusabb legyen, és merészebben merje használni a színeket.

9

(ha a házszámod 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90, 99, 108, 117, 126, 135, 144… és minden ennél nagyobb szám, amely számjegyeinek összeadása után 9-est kapsz)

A 9-es a tudást, az érzelmességet, az intuíciókat és a tökéletesre törekvést szimbolizálja.

A 9-es otthon lakói szeretnek sokat olvasni, az élet dolgairól beszélgetni, komolyabb témákban elmélyülni. Ehhez szükség van a lakásban egy elvonulásra alkalmas kuckóra, például egy kényelmesen berendezett dolgozószobára.

A fehér vagy a halovány föld színek (sárga, barna) a legmegfelelőbb falszín.

A falakat díszíthetik absztrakt festmények, vagy mandalák.

Egy 9-es otthonba bátran lehet ezoterikus tárgyakat helyezni.

A többjegyű számok esetében az összes szám energiáját vizsgálni kell, annak ellenére, hogy a domináns rezgés a 9-es.

A 90-es szám a fent leírtakat erősíti, valamint segíti a 9-es otthon rezgését a házszámban lévő 4-es és 7-es.

Ha a házszámban 1-es, 3-as és 5-ös van, fontossá válik a tágas és napfényes terek iránti igény is.

A 2-es és 6-os szám rezgése az elegancia iránti vágyat is magával hozza.

Ha 8-as szám is van a házszámban, akkor az otthon lakói bátrabban használják a színeket.

Természetesen mindenkinek van egy saját rezgése is (sorsmissziószám), melyet már többször kiszámolhatott a születési dátumból. A házszámok ezt tudják erősíteni vagy éppen gyengíteni. Egy 9-es sorsmissziószámú személyiség maradéktalanul véghezviszi az otthonáról leírtakat, de egy társaságot és nyüzsgő életet kedvelő 5-ös, biztos, hogy nem ezoterikus tárgyakkal, hanem inkább útikönyvekkel rakja teli a lakást, egy 3-as és 8-as pedig, bátran választ harsány színeket. Ennek ellenére a 9-es számú otthon segít abban, hogy lakója empatikusabb és filozofikusabb legyen.