Július hónap szülöttei

Július hónap szülöttei

Jó humorúak, formabontóak, titokzatosak. Nem lehet őket megfejteni, de saját magukat sem ismerik igazán.

Általában női dominanciában cseperednek fel, mert apjuk vagy keveset van otthon vagy kevésbé domináns személyiség, mint az anya. Nehezen nyílnak meg, nem bírják a veszekedéseket, konfliktuskerülők. Egy burkot növesztenek maguk köré, amelyben biztonságban érzik magukat, a külvilág felé nem mutatják a problémájukat. Érzékenyek, visszafogottak.

Szeretnek tanulni, de olykor szétszórtak, mert széles érdeklődési körük miatt mindenbe bele szeretnének kóstolni. Sajátos életszemléletük van, sokat filozofálnak, nem követik a kitaposott utat a vallási nézetekben. Jók az intuícióik, érdeklődnek a misztikum, az ezotéria iránt. Örökös mozgásban vannak, meg akarják ismerni az egész világot. Csak intellektuális kapcsolatokban érzik jól magukat.

Hajlamosak asztmára és egyéb légúti betegségekre, valamint idegrendszeri túlterheltség is kialakulhat náluk. A színük a kék, mely kiválóan képes a torokkal és a beszéddel kapcsolatos problémákat orvosolni. Viseljenek kék ruhadarabokat illetve kék kendőt a nyakuk körül.

Feladatuk, hogy megtanuljanak őszintén kommunikálni az érzéseikről, egy dologban igazán elmélyülni, kevesebb elvárást támasztani maguk felé és az eszük helyett olykor a szívükre hallgatni.

Hírességek, akik júliusban születtek:

Tom Cruise,

Jason Statham,

Sebastian Vettel,

Fernando Alonso,

Arnold Schwarzenegger,

Sylvester Stallone,

Harrison Ford,

Tom Hanks.