Karmikus számok a numerológiában

Karmikus számok a numerológiában

Mindannyian szellemi lények vagyunk, újjászületéseink során rengeteg tudást, bölcsességet és tapasztalatot szívunk magunkba és gyakran hibákat is vétünk.. A hibáink, téves döntéseink nem maradnak következmények nélkül, a javítás lehetőségét azonban mindig megkapjuk. A nehézségekkel szembenézni fájdalmas és nem könnyű, de ha megtesszük, sikerülhet egy-egy súlyos tehertől megszabadulnunk.

Sok jelenlegi kapcsolatunk tükörképe a múltbéli viszonyainknak. Azért találkozunk, vagyunk együtt hosszabb vagy rövidebb ideig emberekkel, hogy a régi sérelmeket ki tudjuk egyenlíteni. Az elmúlt életekben domináns érzelmek átvándorolnak a következő életbe is, ha pozitív kapcsolatban voltatok, akkor az még inkább megerősödik, ha negatív viszony volt közöttetek, a gondok újra felbukkannak.

A numerológia elmélete szerint több olyan egyjegyű és kétjegyű szám van, melyek nehéz sorsot, komoly, előző életből hozott feladatokat jeleznek. Nem kell tőlük megijedni. Ha ilyen számaink vannak, figyeljünk oda tudatosan a kapcsolatainkra, a munkánkra, hogy észrevegyük, hol van szükség elengedésre, szeretetre és még több energiára a sorsunk jobbá tételéhez.

A legfontosabb számunk a sorsmissziószám, valamint a születési napunk száma és világrajövetelünkkor kapott nevünk össznévszáma. A sorsmissziószámot akkor kapjuk meg, ha a születési dátumunk számjegyeit egyesével összeadjuk.

Pl.: 1983.12.14.= 1+9+8+3+1+2+1+4= 29 = 2+9= 11= 1+1= 2  Itt nem csak az egyjegyű végeredménynek van jelentősége, hanem annak a kétjegyű számnak is, melyből az eredményt kaptuk, vagyis jelen esetben a 29-nek.

A nevünk számértékét akkor kapjuk meg, ha a nevünkben szereplő betűk értékeit egyesével összeadjuk. Az alábbi felsorolásból kikereshetők a betűk számértékei.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 4-es

A négyesek aszkéta típusúak, spórolnak, állandóan dolgoznak, nem szeretnek kockáztatni. Szeretik a megszokott dolgokat, nehezen változtatnak, ezért csontrendszeri- és gerincproblémáik lehetnek. Fel kell vállalniuk az élet nehézségeit, a pénzen pedig nem ülni kell, hanem áramoltatni, mert csak akkor jön helyette újabb anyagi javadalom.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 7-es

A 7-es számhoz a Szaturnusz bolygó tartozik, mely a karma bolygója. Sok korlátot hoz az életben, betegségek is előfordulhatnak, például: kövesedés, meszesedés, szűkület, mozgásszervi gondok. Az életben mindig a fejlődést kell szolgálni, ha szellemileg elzárkóznak a változástól, a fejlődéstől, az problémákat hoz. Ha a sors ellen küzdenek, az élet rákényszerít őket a lemondásokra. Ha szabad akaratukból mondanak le dolgokról, kevesebb gáncsot kapunak. Az érzelmi felszabadulás nagyon fontos lenne, merjenek megélni minden életeseményt és mutassák ki az érzéseiket.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 12

A 12-es szám az Uránusz bolygóhoz kapcsolható, mely a telepátiát, az értelmet képviseli. A 12-es embereknek nagyon jók a megérzései, képesek a szellemvilág üzeneteit megérezni, közvetíteni. Zárkózottak, sokszor nem tudják mit is akarnak. Gyorsak, nem viselik a kritikát, sokszor két végén égetik a gyertyát és kimerítik az idegrendszerüket, amely miatt pánikbetegség, neurózis, allergia léphet fel. Nehéz velük együtt élni, a szeretet és a szolgálat lenne számukra a megváltó út.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 16

Zárkózott emberek, érzelmeiket nehezen mutatják ki. Sok nehézséget kell legyőzniük az életben, nem várt eseményeket, betegségeket. Arcuk gyakran lesz barázdált, az élet nehézségei miatt. A legjobb út számukra a tanulás, a kutatás, mások fejlesztése, mely által ők is fejlődnek.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 17

A 17-es a Plútó száma, a Kozmikus Isteni Akaratot testesíti meg, mely a megélésekre késztet. Új tapasztalatokat hoz az életbe és egy 17-es akkor is megkapja a nehézségeket, ha menekül előle. Ha szembenéz a problémáival, és akár minden addig megszokott dolgot maga mögött hagy vagy lerombol, a teljes megújulásra, egy jobb életre van lehetősége. Szenvedélyes, olykor önsorsrontó, de tudnia kell, hogy minden addig fájdalmas, amíg foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Meg kell tanulnia az elengedést.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 28

Megvan benne a kettes szám toleranciája, de a nyolcas olyan erős érzelmeket szabadít fel benne, amely akár agresszióba is csaphat. Nehezen érti meg, hogy azt kapja az élettől, amit megérdemel. Legalább egy olyan bukás van az életében, amikor mindent elveszít és a nulláról kell kezdenie.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 29

Sok titkos ellensége, hűtlen barátja van, akik miatt sokszor csalódhat az életben. Gyakran panaszkodik, nem tud a saját érzelmi drámájából kilépni. Nehéz természetűek, idegrendszerük hamar kimerül. Meg kell tanulnia megbocsátani és az érzéseiről beszélni.

Ha a születés napja, a sorsmisszió szám vagy a név száma 31

Nehéz az élete, mivel túl önzetlen, sokszor átverik és kihasználják. Hajlamos a szenvedésre, az önmarcangolásra. Meg kell tanulnia időnként nemet mondani.

Ha a sorsmisszió szám vagy a név száma 38

Bár barátkozó típus, de erőszakos tud lenni. Határozatlan, kicsi az önbizalma, amit kompenzálni próbál, ezért nagyhangúvá, rosszindulatúvá válhat. Segítőnek született, nem kell, hogy önálló karrierbe fogjon, de ezt nehezen érti meg.

Ha a sorsmisszió szám vagy a név száma 43

A Sors hamar jelez az életében, ha nem jó úton jár. Érzékeny, merev, zárkózott, nem mutatja ki az érzelmeit. Gyomorpanaszai lehetnek. A kiváló üzleti érzékét kell kihasználnia, de ehhez meg kell tanulnia megfelelően viszonyulni embertársaihoz, üzletfeléhez.

Ha a sorsmisszió szám vagy a név száma 48

Állandó harcot vív önmagával, nem tanul a hibáiból. Kritikus és visszafogott, miközben belülről szenvedély fűti, de ennek kimutatását nem engedi meg magának.