Ki vigyáz Rád? - Őrangyalok és arkangyalok

Ki vigyáz Rád? - Őrangyalok és arkangyalok

Az angyal szó „üzenetvivőt” jelent. Az angyalok Isten, a Teremtő, a Sors, az Univerzum – ki minek hívja és miben hisz – üzenetét közvetítik. Segítenek, hogy ráleljünk az utunkra, megoldhassuk a problémáinkat, könnyebb szívvel és nyitottabb elmével élhessünk.  Mindannyian halljuk az angyalok hangját. Halljuk őket a szívünkön-, a megérzéseinken-, és más emberek szavain keresztül.

Minden embernek vannak őrangyalai, függetlenül a hitétől, a világnézetétől, a viselkedésétől, a jellemétől. Ezek az őrangyalok születésünk pillanatától halálunk órájáig végigkísérnek bennünket és segítenek az életfeladatunk megvalósításában. Sugallatokat küldenek nekünk nehéz helyzetekben, bátorságra ösztönöznek, ha nehezen tudunk dönteni és belső tartást, erőt adnak a bajban.

Angyalom Metatron

Jó pár évvel ezelőtt, az egyik kineziológiai oldás során derült ki, hogy az én egyik őrző angyalom Metatron. Az ő energiája lágy és tisztító hatású, színe a fehér és az arany. Segít formát adni az ötleteknek, hirtelen a semmiből gondolataink születnek, ezeket az ötleteket aztán tovább gondoljuk és megvalósítjuk. Tágítja a tudatunkat, felnyitja a szemünket és segít elfogadni a kudarcainkat is. Ez az angyal segítséget nyújt a lélektársak egymásra találásában is.

Számtalan könyvet elolvasva, angyalokkal kapcsolatos cikkek tucatjait átböngészve arra a következtetésre jutottam, hogy bár az angyalokat egyes elméletek hozzárendelik a hét napjaihoz, mások a névszámunkhoz, számomra a leginkább elfogadható és hiteles az angyalok bolygókhoz rendelése. Minden embernek van egy uralkodó bolygója. Itt lép be a képbe a számmisztika is, hiszen minden bolygó köthető egy-egy sorsmisszió számhoz. Ez a bolygó meghatározza a jellemünket, a tetteinket.

Megosztom Veletek a tapasztalataimat. Természetesen nem csak egyféle igazság létezik. Számomra ez az elv jött be a legjobban, ezt tudom leginkább magamévá tenni. Ám mindenkinek a saját igazsága a valósága.

Ki vigyáz Rád?

Számítsd ki a sorsmisszió számodat. Add össze a születési dátumod számjegyeit egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, akkor egyszerűsíts tovább összeadással egészen addig, míg egy számjegyet kapsz.

Például:

Ha 1981. 12. 14-én születtél

1+9+8+1+1+2+1+4= 27= 9

A 9-es szám uralkodó bolygója a Neptunusz. Védőangyalod Asariel.

Ha sorsmisszió számod 1

Uralkodó bolygód a Nap. Védőangyalod Gazardiel. Színe az arany, a sárga, a narancssárga.

Gazardiel az újrakezdés angyala. Segít a gondolataidat összeszedettebbé tenni, megerősíti a benned lakozó vezetői képességeidet és határozottságodat. Felgyújtja a benned szunnyadó tüzet és erőt ad.

Ha a sorsmisszió számod 2

Uralkodó bolygód a Hold. Védőangyalod Ofaniel. Színe a fehér, ezüst.

Ofaniel erősíti az intuícióidat. Segít a rossz szokásaid leküzdésében, az érzelmeid uralásában. Erősít, hogy leküzdhesd a bizonytalanságodat és az érzékenységedet.

Ha sorsmisszió számod 3

Uralkodó bolygód a Merkúr. Védőangyalod Hamaliel. Színe a kék.

Hamaliel angyal a kommunikáció és a logika angyala. Segít, hogy odafigyelhess a részletekre és uralkodj a szétszórtság felett. Nyitottá tesz minden új információra és támogat, hogy kiegyensúlyozott legyél.

Ha sorsmisszió számod 4

Uralkodó bolygód a Föld. Védőangyalod Ariel. Színe a szürke és rózsaszín.

Ariel segít bevonzani az életünkbe a sorsfeladatunkhoz szükséges támogatásokat. Segít elfogadni önmagunkat, szeretni a környezetünket és enyhíti a negatív gondolatainkat, pesszimizmusunkat.

Ha sorsmisszió számod 5

Uralkodó bolygód a Jupiter. Védőanygalod Zadkiel. Színe a lila, bíbor.

Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a barátság angyala. Segít másokkal szemben toleránsnak lenni, és támogat abban, hogy megértő légy, ne felszínes. Lebontja rólad a keménységet és az önzést.

Ha sorsmisszió számod 6

Uralkodó bolygód a Vénusz. Védőangyalod Haniel. Színe zöld, rózsaszín.

Haniel a szépség, a báj, a kedvesség angyala. Segít a családi kötelékek erősítésében, a kishitűség csökkentésében, a lelki fájdalmak enyhítésében. Támogat a saját határaid megismerésében, nyugalmat ad és elvezet önmagadhoz.

Ha sorsmisszió számod 7

Uralkodó bolygód a Szaturnusz. Védőangyalod Cassiel. Színe barna, fekete.

Cassiel az önmegtartóztatás, a magányosság, a fegyelem, az elfogadás és alázatosság angyala. Segít elfogadnod a sors nehézségeit, alázattal kezelni a kihívásokat. Vigaszt nyújt számodra a legszomorúbb pillanatokban, könnyít a lelkeden és rávilágít arra, hogy nem számít a külvilágnak való megfelelés.

Ha sorsmisszió számod 8

Uralkodó bolygód a Mars. Védőangyalod Kamaél. Színe vörös, bordó.

Kamaél a bátorság, a szenvedély, az akarat, a tisztánlátás angyala. Fejleszti az intuíciódat, segít meglelni a célod. Segít lebontani a félelmeidet, az idegességedet, az agressziódat. Támogat abban, hogy az általad igaznak vélt ügyekért kiállj.

Ha sorsmisszió számod 9

Uralkodó bolygód a Neptunusz. Védőangyalod Asariel. Színe kék, tengerzöld.

Asariel a képzelet, a megérzések és a miszticizmus angyala. Segít megoldást találni, ha félrevezettek, ha csalódás ért. Támogat a benned szunnyadó képességek kibontakoztatásában, erősíti az intuícióidat, a felsőbb világgal való kommunikációdat.

Életünkben nem csak egy őrangyal kísér minket, hanem általában kettő vagy több. Mellettünk állnak lelki vezetők is, akik többnyire elhunyt szeretteink.

A lelki vezetők és az angyalok segítenek az életcélunk megvalósításában, beavatkoznak, ha veszély vagy halál fenyeget minket még akkor, amikor annak nincs itt az ideje.

Arkangyalok

Az arkangyalok az őrangyalokat felügyelik. A mai egyház 7 arkangyalt tart számon, de számos írás sokkal többről tesz említést.

A 7 arkangyal: Mihály, Rafael, Gábriel és Uriel, Sariel, Raguél, Haniel.