Milyen állást válassz? - Segítenek a számok

Milyen állást válassz? - Segítenek a számok

A születésünk napja a számmisztikában a felnőtt életünket, életünk egyik leghosszabb szakaszát mutatja. Megtudhatjuk belőle, hogy melyik az a hivatás, amelyben kiteljesedhetünk. Milyen olyan képességeket hoztunk magunkkal, amelyek egy-egy szakmára alkalmasabbá tesznek minket.

Így számolj!

Add össze születésed napjának számjegyeit. Ha kétjegyű szám lesz a végeredmény, akkor annak a számjegyeit is össze kell adnod, mert a számmisztikában mindig egy számjegyre egyszerűsítünk.

(Pl. ha valaki 10-én született 1+0=1, vagy 28-án született 2+8= 10 1+0=1)

Kattints a számodra!

1

(Ha 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél)

Vezető, irányító pozícióra termettél. Érzékeny, kreatív, jó kifejezőkészséggel megáldott, maximalista ember vagy. Mindenben azonnal meglátod a fontos részleteket, veleszületett tekintélyed van. Nagyok az elvárásaid, mind magaddal, mind a külvilággal szemben. Vigyázz, mert könnyen munkamániássá válhatsz!

Kiváló szakmák számodra: menedzser, tanár, kereskedő, fényképész, újságíró, üzletvezető, rendezvényszervező, látványtervező, szerkesztő.

2

(Ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél)

Érzelmi beállítottságú, érzékeny, álmodozó személyiség vagy. Fontos számodra a harmonikus családi háttér, a másokkal való személyes kapcsolat. Nincs elég önbizalmad, pedig egy szeretetreméltó, empatikus ember vagy. Számodra legalkalmasabbak a segítő foglalkozások.

Pszichológus, orvos, családsegítő, ügyintéző, tisztviselő, ápoló, személyi segítő, főállású anya.

3

(Ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél)

Gyors észjárású, művészi érzékkel és jó kifejezőkészséggel megáldott ember vagy. Kellemes a külsőd, igényes vagy magadra és a környezetedre. Vezetőként és csapatban is tudsz dolgozni. Szórakoztatásra, tanításra születtél. Minden olyan munka alkalmas számodra, amely sok mozgással, utazással és sok beszéddel jár. A kudarcot nehezen tűröd.

Leginkább testhezálló szakmák: újságíró, műsorvezető, szóvivő, riporter, sportoló, táncos, színész, óvónő, tanár, mediátor, zenész.

4

(Ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél)

Egy igazi realista vagy. Kötelességtudatod elismerésre méltó. Megbízható, korrekt, pontos ember vagy. Szereted a minőségi, kifinomult dolgokat. Mindig mindent megtervezel előre. Engedj kicsit a túlzottan racionális gondolkodásodon és nyílj ki a világ felé! Legjobbak számodra a szilárd alapokon álló, anyagi világhoz tartozó hivatások.

Építész, mérnök, könyvelő, burkoló, földművelő, adminisztrátor, befektetési tanácsadó, élsportoló.

5

( Ha 5-én, 14-én, 23-án születtél)

Önbizalommal teli, lendületes, rugalmas, optimista ember vagy. Sok barátod van, akik szeretnek a közeledben lenni. Fontos számodra a függetlenség és szabadság, mind az anyagiak, mind a párkapcsolat terén. Világodat az utazással és nagyfokú szabadsággal járó munkákban találhatod meg.

Diplomata, tolmács, politikus, kamionos, légi utaskísérő, régész, kereskedő, üzletkötő, fordító, sportoló.

6

(Ha 6-án, 15-én, 24-én születtél)

Jó ízléssel, művészi érzékkel, harmonikus és vonzó külsővel vagy megáldva. Fontos számodra a stabil háttér. Kritikus vagy, de a kritikát nehezen viseled. Lehet rád számítani. Jó a kézügyességed, és szeretsz másokról gondoskodni.

Sikeres lehetsz a divattervező, stylist, dekoratőr, hostess, rendezvényszervező, díszlettervező, modell, sminkes, bőrműves, ékszerész, fodrász, lakberendező színész szakmákban.

7

(Ha 7-én, 16-án, 25-én születtél)

Kitartó és céltudatos vagy, jó az üzleti érzéked, valamint az intuícióid. Mindent analizálsz. Gyógyító képességekkel rendelkezel és érdeklődsz a spirituális tanok iránt. Jó a humorod, de nehezen engedsz közel magadhoz másokat.

Legmegfelelőbb hivatások számodra : orvos, bíró, ügyvéd, természetgyógyász, pszichológus, kutató, elemző, oknyomozó riporter, rendőr, vizsgabiztos.

8

(Ha 8-án, 17-én, 26-án születtél)

A 8-as a legerősebb anyagi rezgésű szám a számmisztikában. Óriási kitartásoddal, teherbírásoddal és a benned lobogó nagy tűzzel bármiben karriert tudsz csinálni. Nagy szenvedéllyel éled az életed. Jó az üzleti érzéked és kiválóan oldod meg a felmerülő problémákat.

A leginkább alkalmas szakmák, amikben kiteljesedhetsz: bróker, bankár, befektető, producer, kereskedő, fejvadász, orvos, élsportoló, üzletkötő.

9

(Ha 9-én, 18-án, 27-én születtél)

A 9-es szám az érzelmek, a spiritualitás száma. Magában hordozza az összes többi szám energiáját. Minden érdekel, ami a megfoghatatlan világhoz tartozik. Szeretsz elmélkedni, álmodozni. Kiválóan tudsz azonosulni mások gondjaival, ezért mindenféle segítő szakmában vagy karitatív szolgálatban ki tudsz teljesedni.

Ilyen például az ápoló, pszichológus, asztrológus, művész, személyi segítő, kertész, fitoterapeuta, erdész, filozófus, szociális munkás, asztrológus, gyógypedagógus hivatás.