Milyen lesz a 2016-os esztendő?

Milyen lesz a 2016-os esztendő?

A numerológia szerint a 2016-os esztendő a számvetés, a lezárások és elengedések éve lesz.

Ha egyesével összeadjuk 2016 számait, akkor 9-et kapunk. 2015 erőteljes 8-as energiái után egy sokkal visszafogottabb, ám érzelmileg viharosabb év következik.

Nagyon fontos, hogy figyeljünk a jelekre, a sors megmutatja, hogy ki az akire életünk további részében szükségünk lesz és ki az a személy, akivel le kell zárnunk a kapcsolatunkat, legyen az üzleti, magánéleti vagy baráti jellegű, mert a fejlődésünk útjában áll.

Itt az ideje, hogy elgondolkodjunk a párkapcsolatunkon. Tekintsük át az elmúlt 9 évünket. Vizsgáljuk meg, hogy honnan hová jutottunk el érzelmileg, megkaptuk-e amire vágytunk és szükségünk van-e egy kis újításra, megújításra. Ez az év lehetőséget biztosít arra, hogy lezárjuk a megromlott kapcsolatunkat, de nem feltétlenül hozza magával a szakítást, hiszen ha úgy érezzük, van még energia és fejlődési lehetőség az adott párkapcsolatban, akkor sikerülhet azt felfrissítenünk, új alapokra helyeznünk.

Az 1-es rezgésű évet, vagyis 2017-et, csak tiszta lappal lehet elkezdeni. 2017 az újrakezdés éve lesz. Új inspirációkat, lehetőségeket kapunk majd, amiket nagyon nehéz lesz kihasználni úgy, hogy megromlott kapcsolatokat, fájó sebeket és lezáratlan ügyeket cipelünk magunkkal. 2016-ban takarítanunk kell. Ki kell pucolnunk a lelkünkből minden szennyet, ami visszahúz bennünket.

Anyagilag nem lesz annyira jelentős az új év, mint az előző volt, hiszen a 9-es esztendő nem anyagi rezgésű, sokkal inkább spirituális energiákkal van átitatva. Olyan jelentős felismerések birtokába juthatunk, mely az egész jövőnket megváltoztathatja.

A 9-es esztendőben kisebb nagyobb betegségek is elérhetnek bennünket, melyek az elmúlt évek hozadékai lesznek. Nem kell ettől megijedni, most kell túllenni egy halogatott műtéten, egy foghúzáson, orvosi ellenőrzéseken, mert az energiák kiválóak lesznek a teljes gyógyulásra.

Alapvetően ez az év, számtalan pozitívumot tartogat, az esetleges nehézségek mellett. Gondoljunk csak bele, milyen felszabadító érzés lesz az életünk minden területéről kipucolni a rossz energiákat, megújulni, új jövőképet kapni és bizakodva tekinteni a jövőbe. Ez az év kiváló tanulásra, új élmények, sportok kipróbálására. Fordítsunk magunkra több időt, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is. 2016 az év az önismeret éve is.