Milyen személyiség vagy? Ha sorsmisszió számod 1,2,3

Milyen személyiség vagy? Ha sorsmisszió számod 1,2,3

A numerológia több ezer éves tapasztalata szerint a számmisztikai képletünkben benne van az egész életutunk. Az életünk célja a lelki és szellemi fejlődés. Születési képletedből megismerheted, hogy miért születtél erre a világra, mi a feladatod, ehhez milyen segítségeket kapsz és milyen akadályokat állít eléd az élet.

 

Ahhoz, hogy megtudd a sorsmissziószámodat, össze kell adnod a születési dátumod számjegyeit egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, azt is egyszerűsítsd egy számjeggyé összeadással.

Így számolj!

Például, ha 1974. 11. 24-én születtél,

1+9+7+4+1+1+2+4= 29= 2+9= 11= 1+1= 2

Ha sorsmissziószámod 1

Ambiciózus, vezetői képességekkel megáldott ember vagy. Nagyok az elvárásaid magaddal és másokkal szemben is. Kiváló a problémamegoldó képességed, bármilyen helyzetből kivágod magad. Szeretsz irányítani, nem tudod elképzelni, hogy másnak is lehet igaza. Az élet minden területén elismerésre vágysz. Rendkívül eszes vagy, sok újító és okos gondolatod, terved van, amit mindig keresztül akarsz vinni. Meg kell tanulnod kicsit diplomatikusabbnak lenni és a környezetedben lévő emberek vágyaira és ötleteire is odafigyelni. Az érzelmeidet nehezen mutatod ki, mert úgy gondolod, általuk sebezhetővé válnál.

Párkapcsolatban is irányító vagy és mindent megteszel a családod anyagi boldogulásáért. Szükséged van rá, hogy a párod dicsérjen, elismerjen. Ha társad is egy erős személyiség, akkor sok a vita köztetek, ami odáig fajulhat, hogy ha nem kapod meg a kellő tiszteletet, és csodálatot elválsz, nem is próbálod meg a kapcsolatot megmenteni. Meg kell tanulnod lágyabbnak, kedvesebbnek lenni a társaddal, hiszen az otthon melege nem harctér. Ha gondoskodóvá és figyelmessé válsz, akkor ebből vissza is kapsz, szeretet és elismerés formájában.

Kritikus testrészeid, szerveid: szív- és érrendszer, haj, hátgerinc. Figyelj oda, hogy ne hajtsd túl magad, adj alább a maximalizmusodból!

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a vasárnap.

Az 1-es szám rezgéséhez tarozó színek: sárga, narancssárga. Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.

Ha sorsmissziószámod 2

Kedves, érzelmes, alkalmazkodó személy vagy, igazi csapatemberré tudsz válni. Életedben a legfontosabb szerepet a család, az anyaság/apaság, a nyugodt otthoni légkör megteremtése tölti be. Érzelmi beállítottságú vagy, ennek megfelelően nagyon érzékeny is. Egy-egy feléd érkező kritikán megsértődsz, azonban nem árt elgondolkodni van-e alapja, mit tudsz belőle profitálni. Mivel mindenkin szeretsz segíteni, meghallgatod a hozzád fordulókat, és nagy empátiával viseltetsz mindenki iránt, gyakran kihasználnak. Figyelj oda arra, hogy ne legyél „mártír” vagy „balek”, meg kell tanulnod időnként nemet mondani!

A párkapcsolatban birtokló vagy, fontos, hogy a szeretett személy állandóan melletted legyen, gyakran féltékenykedsz, ami fojtó tud lenni a másik számára. Féltékenységed oka a benned lapuló önbizalomhiány. Fel kell ismerned, hogy egy szerethető, értékes ember vagy és nem szabad aggódnod azon, mit gondolnak rólad mások.

Kritikus testrészeid, szerveid: a páros szervek (tüdők, vesék, szemek), amelyek a párkapcsolati problémát jelzik.

Fogadd el és szeresd jobban önmagad, akkor kevésbé kisajátító leszel a pároddal, és harmonikusabb lehet a kapcsolatotok!

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a hétfő.

A 2-es szám rezgéséhez tartozó színek: fehér, ezüstfehér. Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.

Ha sorsmissziószámod 3

Rendkívül cserfes, örökmozgó, dinamikus egyéniség van. Bárki hasába lyukat tudsz beszélni, mindenhol a társaság központja vagy. Felfogóképességed gyors, nyitott vagy minden információra. A 3-as egy igazi médiaszám, sok hármas színész, műsorvezető, zenész vagy táncos. Kellemes külsővel rendelkezel, vonzó vagy a másik nem számára. Szeretsz divatosan, igényesen öltözni. Fontos számodra a siker, ennek érdekében mindent megteszel, keményen dolgozol, felkészült vagy. Csapatemberként is jól tudsz működni, jó a humorod, nem lehet melletted unatkozni.

Párkapcsolatban nem vagy mindig a hűség bajnoka, hiszen nagyon fontos számodra az elismerés, ha a kapcsolat kicsit ellaposodik, nincs már az a nagy hevület, akkor odébbállsz. Jó szerető vagy. Felelősséget nem szeretsz vállalni.

Kritikus testrészeid, szerveid: tüdő, belek, végtagok, idegrendszer. Fel kell ismerned minden helyzetben, hogy hol van a határ, amit nem szabad túllépned, hiszen a siker utáni hajsza felőrölhet, és idegrendszeri problémákat okozhat! Az elismerés akkor tölt el igazi boldogsággal, ha megosztod másokkal is.

A hét napjai közül a szerda áll hozzád energetikailag a legközelebb, ám vigyáznod is kell ezeken a napokon, mert hajlamos vagy kisebb-nagyobb dolgokat elveszíteni.

A 3-as szám rezgéséhez tartozó színek: kék különféle árnyalatai és a tarka. Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.