Milyen személyiség vagy? Ha sorsmisszió számod 4,5,6

Milyen személyiség vagy? - Megmondja a születési dátumod

Ha sorsmisszió számod 4,5,6

A numerológia több ezer éves tapasztalata szerint a számmisztikai képletünkben benne van az egész életutunk. Az életünk célja a lelki és szellemi fejlődés. Születési képletedből megismerheted, hogy miért születtél erre a világra, mi a feladatod, ehhez milyen segítségeket kapsz és milyen akadályokat állít eléd az élet.

Ahhoz, hogy megtudd a sorsmissziószámodat, össze kell adnod a születési dátumod számjegyeit egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, azt is egyszerűsítsd egy számjeggyé összeadással.

Így számolj!

Például, ha 1974. 11. 26-án születtél,

1+9+7+4+1+1+2+6= 31= 3+1= 4

Ha sorsmissziószámod 4

Megbízható, pontos, gyakorlatias ember vagy. Két lábbal állsz a földön, éles eszeddel megoldást találsz a különféle nehézségekre. Kitartó vagy, ezért lehet rád számítani. A munka a legfontosabb tevékenység az életedben, a munkatársaid, főnökeid megbízhatnak benned. Ha elvállalsz valamit, addig csinálod, míg kész nincs. Ügyelsz az egészségedre, próbálsz egészségesen étkezni és mozogni. Jó az ízlésed, szeretsz divatosan, elegánsan öltözködni. Sokat teszel azért, hogy megfelelő anyagi javakkal rendelkezz, mindenben a minőség a fontos.

Kevés barátod van, nehezen engedsz közel magadhoz bárkit is. Nem vagy társaságkedvelő, jobban szeretsz egyedül vagy családi körben lenni. Párkapcsolatban az érzéseidet nem tudod kimutatni, de gondoskodsz a másikról. Figyelj oda jobban, hogy többször fejezd ki szavakkal is, hogy fontos számodra a másik!

A 4-es sors nem könnyű, mindenért keményen meg kell dolgoznod, és az élet számtalan akadályt állít eléd. Nem vagy túl optimista, felkészülsz a legrosszabbra is. Minden képességed megvan azonban ahhoz, hogy elhárítsd az eléd gördülő akadályokat. Nem árt, ha ezt tudatosítod magadban és növeled kicsit az önbizalmadat!

Kritikus testrészeid, szerveid: csontrendszer, hátgerinc.

Ha nem vagy kellően rugalmas, megrögzötten ragaszkodsz a megszokásokhoz, akkor előbb-utóbb a rugalmatlanság a gerinceden is megjelenik. A tested figyelmeztet rá, hogy másképp kell élni. Kicsit lazítani kell, nem szabad magaddal és másokkal szemben sem maximalistának lenni.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a szerda.

Az 4-es szám rezgéséhez tarozó színek: szürke, barna, fekete.

Ha sorsmissziószámod 5

Energikus, tüzes, kreatív ember vagy. Szereted a társaságot, az utazásokat, a nyüzsgést. Nem félsz a változástól, jól alkalmazkodsz hozzá. Nem kötődsz erősen senkihez és semmihez, függetlenségre törekszel. Követed a divatot és sportosan elegáns stílusban öltözködsz. A pénzt olykor könnyelműen költöd, nehezen osztod be. Éles elméd, találékonyságod lehetővé teszi, hogy sikeres legyél a munkádban. Kiváló a kommunikációs készséged. Szeretsz tanulni, minden tudományos és művészi dolog érdekel, az ezotériához kevéssé vonzódsz.

Párkapcsolatban a szabadságra törekszel, ám ezt nem csak elvárod, hanem megadod a másiknak is. Nem is igazán bírod az olyan kapcsolatot, ahol „szorosan fogják a gyeplőt”. A gyereknevelésben is elfogadó és laza vagy. Az érzéseidet nem tudod kimutatni, ezt meg kell tanulnod, hiszen a partnered, a gyermeked a gesztusaidból, szavaidból tudja lemérni, mennyire érzed jól magad mellette és mennyire szereted.

Kritikus testrészeid, szerveid: máj, légutak, idegrendszer. Figyelned kell a súlyodra is, hajlamos lehetsz hízásra.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a csütörtök.

Az 5-ös szám rezgéséhez tartozó színek: lila, bíbor.

Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.

Ha sorsmissziószámod 6

Kedves, vonzó, barátkozó ember vagy. A legfontosabb helyen a család és az otthonod áll az életedben. Folyamatosan szépítgeted, díszítgeted a lakókörnyezetedet. Empatikus vagy, mindenkinek próbálsz segíteni. Olykor abba is beleszólsz, amibe nem kellene. Figyelj jobban oda, hogy csak annak adj tanácsot, aki kéri! Szereted a szép ruhákat, kiegészítőket, követed a divatot.

A kritikát nehezen viseled. Állandóan meg akarsz felelni a külvilágnak. Nehezen döntesz, szereted a megszokott dolgokat.

A párkapcsolatban minden érzelmedet a másikra ontod, ez néha terhes lehet. Féltékeny is vagy időnként, de erre vigyázz, mert ellenérzést válthat ki a másikban az alaptalan féltékenykedés. Lényeges számodra a stabil háttér, mind érzelmileg, mind anyagilag. Párkapcsolat nélkül nem tudsz élni.

Kritikus szerveid, testrészeid: vese, petefészek/prosztata, bőr.

Ha a párkapcsolatodban gondok vannak, az előbb-utóbb a páros szervek betegségeiben mutatkozik nálad.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a péntek.

Az 6-os szám rezgéséhez tartozó színek: vörös, rózsaszín, lila.

Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.