Milyen személyiség vagy? Ha sorsmisszió számod 7,8,9

Milyen személyiség vagy? - Megmondja a születési dátumod

Ha sorsmisszió számod 7,8,9

A numerológia több ezer éves tapasztalata szerint a számmisztikai képletünkben benne van az egész életutunk. Az életünk célja a lelki és szellemi fejlődés. Születési képletedből megismerheted, hogy miért születtél erre a világra, mi a feladatod, ehhez milyen segítségeket kapsz és milyen akadályokat állít eléd az élet.

Ahhoz, hogy megtudd a sorsmissziószámodat, össze kell adnod a születési dátumod számjegyeit egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, azt is egyszerűsítsd egy számjeggyé összeadással.

Így számolj!

Például, ha 1974. 11. 29-én születtél,

1+9+7+4+1+1+2+9= 34= 3+4= 7

Ha sorsmissziószámod 7

Egy igazán céltudatos, megfontolt, kötelességtudó ember vagy. Jó az üzleti érzéked, precíz vagy, fontos feladatokat is rád lehet bízni, ezért szeretnek a főnökeid veled dolgozni. Fontos számodra, hogy elismerjenek és felnézzenek rád. Érdeklődésed széleskörű, spirituálisan is fogékony vagy. Jók a megérzéseid. Megfontoltan költöd a pénzt, takarékoskodsz. Nem szereted a nagy társaságot és a különféle összejöveteleket. Sokkal jobban kedveled, ha el tudsz vonulni az otthonod egy csendes zugába olvasni, zenét hallgatni vagy elmélkedni. Kimért vagy, az érzelmeidet nehezen tudod kimutatni. Pedig ez a külvilág számára fontos lenne, mintegy visszajelzésként, hogy számítanak neked és szeretsz velük lenni. Próbáld meg jobban kimutatni az érzéseidet, mert, ha befelé fordulsz és kizárod a külvilágot, elmagányosodsz és ez a lelki merevség előbb-utóbb betegség formájában jelentkezik a testedben (meszesedés, gerinc problémák, bőr problémák). Kitűnő a memóriád és jó a humorérzéked is. Ritkán szólsz, de akkor olyat, hogy mindenki gurul.

Kritikus testrészeid, szerveid: gerinc, térd, boka, lábszár, fül. Ha túl merev és maximalista vagy, a tested figyelmeztet rá, hogy másképp kell élni. Kicsit lazítani kell, nem szabad magad kizárni az életből. Ellenkező esetben hallás problémák, szűkületek, meszesedések, mozgáskorlátozottság jelentkezhet.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a szombat.

A 7-es szám rezgéséhez tartozó színek a barna, sötétzöld, indigókék.

Viselj ilyen színeket gyakrabban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.

Ha sorsmissziószámod a 8

A 8-as sorsszámú emberek a leggyorsabbak és legenergikusabbak. Kitartásod, szívósságod nyolcasként csodálatraméltó. Amit elhatározol, azt véghez is viszed. Az élet bármely területén karriert tudsz csinálni. Nagyon fontos számodra a pénz, a státusz. Óriási szenvedéllyel éled az életet, állandóan mozgásban vagy, szereted a társaságot, a társadalmi eseményeket. Kiváló a problémamegoldó képességed. Ha a karriered jó, akkor a párkapcsolatban nincs rendben valami, ha viszont a kapcsolatod megfelelő, akkor a munkában vannak akadályok. Vonzod az embereket, jó a humorod, sok barátod van, akik csodálják a lendületedet. Vigyázz, mert sokszor azért vannak körülötted annyian, hogy az energiádból részesüljenek! Mivel harcos típus vagy, az igazságért bárhol, bármikor kiállsz, és mindig segíteni próbálsz másokon, ezt többen kihasználhatják. Független vagy, egyedül is megállsz a lábadon, azonban figyelj oda, hogy ne magányosodj el. Szükséged van a párkapcsolat nyújtotta szeretetre és megerősítésekre.

Kiemelkedő helyen van az életedben a testiség. Egy jó szex, egy gasztronómiai élmény szárnyakat ad számodra. Párkapcsolatban hajlamos vagy a birtoklásra, erre nagyon figyelj, mert a másik fél nehezen tolerálhatja. Ami a szíveden, az a szádon. A szemed szúrós, a járásod határozott. Vonzódsz a spirituális tanokhoz, jók a megérzéseid is, többet kéne rájuk hallgatni.

Kritikus testrészeid, szerveid: epe, fogak, orr, nemi szervek, bőr.

Ha túl követelőző vagy, vagy éppen túl határozott és irányító, netán dúl benned a düh, harag, akkor a tested jelez. Allergia, nemi betegség, pattanásosodás, fog problémák, epegyulladás jelentkezhetnek.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a kedd.

A 8-as szám rezgéséhez tartozó szín a vörös, ha ilyen színű ruhadarabokat viselsz, akkor ezek energizálnak.

Ha sorsmissziószámod 9

Kiváló felfogó készségű, idealista, érzelmes ember vagy. A tökéletességet keresed mindenben, semmit nem tudsz elfogadni, ami tökéletlen. Állandóan filozofálsz, minden helyzetet elemzel és a belső békét keresed. Őszinte vagy és becsületes, nem bírod az igazságtalanságot, a céltalan várakozást és a tömeget. Kerülöd a konfliktusokat, halk beszédű vagy, óriási nyugalom árad belőled. Éppen ennek köszönhetően meg tudod nyitni az embereket. Gyakran te látod el a családodban és a környezetedben a „lelki szemetesláda” szerepét. Szinte minden érdekel, jó a kézügyességed, bármit megbarkácsolsz. Figyelmed sokrétű, vigyáznod kell, hogy egyszerre inkább egy dologra koncentrálj, különben szétforgácsolod magad. Áldozatkész vagy, rá tudsz hangolódni az emberekre. Fontos feladatod mások segítése.

Létszükségleted a szerelem, képes vagy plátói módon rajongani, idealisztikus képet állítasz fel a másikról, és nagyot csalódsz, mikor rájössz, hogy nem olyan tökéletes, mint amilyennek hitted. Először odaadó vagy, aztán ez lanyhul. Meg kell tanulnod, hogy semmi sem tökéletes a világban, de épp ettől szerethető! Nehéz veled együtt élni. Ha lelki gondjaid vannak, a szexuális életed sem működik. A felelősséget nem szereted vállalni, ez épp a konfliktuskerülésedből fakad. Nehezen tudsz szakítani is, a másikra bízod a döntő szó kimondását, hogy később ne lehessen téged okolni. Egy megfelelő szellemi nívójú társat kell találnod, akivel jókat beszélgethetsz és megérti az olyakor nem túl egyszerű gondolataidat.

A 9-es napokon (9, 18, 27) annyira felerősödhet a neptuni energia, hogy szétszórttá válhatsz és elhagyhatsz dolgokat.

Kritikus testrészeid, szerveid: váll, idegrendszer, lábfej, boka. Ha nem vagy érzelmileg kiegyensúlyozott, akkor allergia, depresszió, váll problémák jelentkezhetnek.

A hét napjai közül a legkedvezőbb számodra a hétfő.

A 9-es szám rezgéséhez tartozó szín a tengerzöld, ha ilyen színű ruhadarabokat viselsz, akkor ezek energizálnak.