Milyen voltál előző életedben és milyen feladatokat hoztál magaddal?

Milyen voltál előző életedben és milyen feladatokat hoztál magaddal?

A születési dátumod nem véletlen, egy misztikus számsor, mely egyedi rezgéssel és jelentéssel bír. Fontos információkat szolgáltat a múltbéli életedről és a jelenbeli feladataidról.

Egy-egy életünk pusztán csak része a hosszú ideig tartó fejlődési folyamatunknak. Úgy is mondhatnánk, hogy egy véget nem érő spirál. Mindig más dolgokat tapasztalunk meg, olykor tanulunk a hibáinkból, olykor nem. Sokszor hajlamosak vagyunk a könnyebb utat választani, pedig az élet a kihívásokról, és a nehézségek legyőzéséről szól. Ezekből tanulhatunk a legtöbbet. Gyakran az az utunk, ami ellen a leginkább tiltakozunk. Ez az ego küzdelme, aki védi önmagát.

Derítsd ki, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeztél előző életedben, és mire kell odafigyelned most.

A születési dátumod számait add össze egyesével, ha kétjegyű számot kapsz, összeadással egyszerűsítsd egy számjeggyé.

Például:

1975.06.21. à 1+9+7+5+0+6+2+1= 31 3+1= 4

1.

Előző életedben valószínűleg nem szerettél a középpontban lenni és menekültél a komoly döntések elől. Csapatban tudtál együttműködni, és gyakran segítettél másoknak. Szerény és túlságosan alázatos voltál, olykor annyira alárendelted magad mások igényeinek, hogy teljesen háttérbe szorítottad a saját vágyaidat.

Ebben az életedben a döntések felvállalása a feladatod. Merned kell a konfliktusokkal szembenézni, és ha kell, változtatni az életeden. Mivel már tudod, milyen csapatban, együttműködve dolgozni, ezt soha ne hagyd figyelmen kívül a munkádban, és ne válj felsőbbrendű, magányos farkassá.

Ne fojtsd el a vágyaidat, valósítsd meg önmagad! Kiváló vezető lehetsz, aki élvezi a tekintélyt, de nem él vissza a hatalmával.

2.

Előző inkarnációdban önfejű és makacs lehettél, örökösen uralkodtál másokon, senki döntését nem fogadtad el. Sokszor volt ugyan igazad, de nem tudtad a véleményedet diplomatikusan közölni. Kevés barátod volt. Képtelen voltál megbocsátani, ha sérelem ért.

Most az a dolgod, hogy kedves és segítőkész légy mások felé. Az érzékenységet magaddal hoztad, nem reagálsz jól a kritikákra, de ezt is meg kell tanulnod. Tele vagy szeretettel, azonosulni tudsz mások problémájával, ezért most megtapasztalhatod, hogy milyen, ha vannak barátaid és szeretnek.

Vigyázz, hogy ne ess át egyik életedből a másik túloldalára! Nem kell áldozattá válnod, merj élni, mindezt úgy, hogy tudj néha nemet mondani.

3.

Előző életedben nagyon valószínű, hogy nem szerettél emberek között lenni, zárkózott és magányos voltál. Hiába voltak jó gondolataid, azokat nem osztottad meg senkivel. Amolyan remete életet éltél. Most is vonz néha az, hogy elvonulj, egyedül légy a gondolataiddal.

Fontos, hogy ebben az életben emberi kapcsolatokat, barátságokat építs. Kiváló a kommunikációs készséged, csak olykor nem mered használni. Tele vagy ötletekkel, jó a humorod, jól ki tudod magad fejezni, közösségi embernek születtél.

Tudd, hogy a siker akkor ér valamit, ha megosztod másokkal!

4.

Előző életedben valószínűleg szenvedélyes életet éltél, nem voltak terveid, azt tetted, ami az adott hangulatodtól függött. Habzsoltad az életet. Ha volt pénzed, szórtad, ha nem, hát úgyis jó volt. Mivel kedves voltál mindenkihez, gyakran segítettek ki mások. Nem volt semmilyen elképzelésed, alapod, amire építhettél volna. Minden úgy volt jó, ahogy éppen történt.

Fontos feladatod a mostani életedben, hogy előre tervezz és légy kitartó. Megbecsülöd, és fontosnak tartod a pénzt. Megnyugtat, ha van tartalékod, és nagyra becsülsz egy jó autót, egy otthonos lakást. Mindenért keményen meg kell dolgoznod, de ez nem tántorít el. Légy megfontolt, de ha kell, tudj lazítani is! Nem baj, ha néha hibázol, ez mindenkivel előfordul.

5.

Nagy valószínűséggel korábbi életedben elképesztő módon pesszimista voltál. Állandóan szorongtál, spóroltál, mindent többször meggondoltál, mielőtt belefogtál. Nem igazán tudtad élvezni az élet örömeit, féltél a változástól.

Ebben az életedben meg kell tanulnod a spontaneitást, azt, hogy nem kell mindig, mindenben előre tervezni. Egy hírtelen helyzet is hozhat jót. Bizonyára sok utazásban van részed, vagy az élet rákényszerít, hogy mozdulj ki a világodból, költözz, érezd jól magad bárhol. Megtalálod az élet örömeit, sok ismerősöd, barátod van, akik szeretnek a közeledben lenni. Az érzelmeidet olykor még félsz kimutatni, de tudd, hogy a másokhoz való tartozás nem veszélyezteti a függetlenségedet.

6.

Előző életedben erőszakos és önelégült voltál, mindig másokat tettél felelőssé a saját boldogtalanságodért. Mások véleménye egyáltalán nem érdekelt. Problémás családban élhettél, szegénységben vagy betegségben. Nem tudtad a céljaidat megvalósítani és képességeidet kiaknázni.

A mostani inkarnációdban a boldogság, a harmónia megtalálása a feladatod. Törekszel az anyagi biztonságra, nagy gonddal rendezed be a környezetedet, mert fontos számodra a szépség, az esztétikum. Nagy jelentősége van számodra a családnak, sok erőt merítesz belőlük. Mivel egy másik életben kiszolgáltatott voltál és nem segített rajtad senki, azért is annyira fontos a párkapcsolat, a család, mert megnyugtat, ha számíthatsz valakire, ha nem vagy egyedül.

Ne félj a változástól, ne cipeld mások problémáit, higgy magadban!

7.

Előző életedben sokat fecsegő, folyton a középpontba vágyó személyiség lehettél. Állandóan az élet élvezeteit kerested, semmibe nem mélyültél bele igazán, azt hitted, hogy a társasági élettől, az utazgatásoktól boldogabb leszel.

Ebben az életedben fontos egy téged érdeklő témában, az alapos tudás megszerzése, a céltudatosság és a kötelességtudat megélése. Akár tanítói, gyógyítói képességeid is vannak. Mivel kiváló intellektuális képességeid vannak, akár karriert is tudsz csinálni, de mindig tartsd szem előtt, hogy a pénz nem cél, hanem eszköz.  

8.

Korábbi életedben valószínűleg felszínes voltál. Mindig fontosabb volt, hogy kihívások helyett az élvezeteket válaszd. Temperamentumos voltál, és nagy hangsúlyt fektettél a szexualitásra. Ezt a mostani életedre is magaddal hoztad, de figyelned kell arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a testi élvezetek és a lelki dolgok között. Egy kapcsolatban fontos a másik személye, egyénisége is. Mindennek a könnyebbiki végét fogtad meg, ezért most mindenért meg kell küzdened. Ehhez akaraterőre és elszántságra van szükséged, de ebben most nem is szenvedsz hiányt. Lendületes és dinamikus, nagy munkabírású vagy. A jég hátán is képes vagy megélni. A tüzes energiáidat jó ügyekért használd és sokat adhatsz a környezetednek!

9.

Előző inkarnációdban kicsinyes és kötekedő lehettél. Mindenben és mindenkiben a hibákat kerested. Túlságosan kényelmes és zsörtölődő voltál. Szerettél egyedül lenni, nem szívesen vállaltad a felelősséget.

A felelősségvállalással még mindig vannak gondjaid, mert túlzottan független személyiség vagy. Meg kell tanulnod másokhoz alkalmazkodni és a közösség érdekeit nézni. Ellentétben előző életeddel, most kiváló barát vagy, a barátaidért képes lennél tűzbe menni. Szeretsz filozofálni, az élet dolgairól elmélkedni, nagyon jók az intuícióid. A legfontosabb, hogy légy tisztában a saját érzéseiddel, vállald fel az élettel járó konfliktusokat. Rendelkezel a lelki segítségnyújtás képességével.