Milyennek mutatod magad a külvilág felé?

Milyennek mutatod magad a külvilág felé?

„Színház az egész világ” – írta Shakespeare. Az érvényesüléshez vezető út nem könnyű, mindannyian valamilyen álarcot hordunk, hogy környezetünk erősebbnek, kitartóbbnak, érdekesebbnek lásson minket másoknál. Milyen arcot mutatsz a külvilág felé? Milyennek gondolnak a kollégáid, barátaid, ismerőseid? Számold ki, mely szám tartozik Külső Énedhez!

A nevünkben szereplő mássalhangzók értéke adja a Külső Én számát. Ebből a számból megtudhatjuk, milyennek láttatjuk magunkat mások felé és hogyan viselkedünk, ha a kitűzött céljainkat el akarjuk érni.

Keresd meg, hogy mássalhangzóidnak mennyi az értéke.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

A nevedben szereplő mássalhangzók értékét írd egymás mellé és add össze őket. A kettős mássalhangzók külön betűnek számítanak, a példában szereplő CS betűt, C és S betűre kell bontani.

Például, ha a neved Kovács Anita:

K V C S N T

2  4  3  1 5  2

2+4+3+1+5+2= 17  

Egyszerűsíts egy számjegyre összeadással: 1+7= 8

1

Nagyon magabiztos, határozott fellépésed van. Legalábbis ezt mutatod a külvilág felé. Sokszor aggódsz anyagi helyzeted miatt, vagy épp amiatt, hogy meg tudod-e majd állni a helyedet a munkádban vagy egy fontos élethelyzetben, de ezt még véletlenül sem kötöd a környezeted orrára. Gyakran erőszakos vagy, szereted az akaratodat másokra ráerőltetni. Ezt leginkább úgy kellene tenned, hogy kollégáid, ismerőseid ne féljenek tőled, inkább tiszteljenek. Mindig, minden szituációra vannak kész terveid, a környezeted szemében egy célratörő, kreatív, kitartó ember vagy. Személyes vonzerőd van, ami nem csak kellemes külsődből, hanem egyedi világlátásodból és a belőled sugárzó nagy energiából fakad. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, de elég gyakran tartanak is tőled.

2

Barátságosnak, együttérzőnek és kiegyensúlyozottnak mutatod magad a külvilág felé. Valójában azonban önbizalomhiányod van és gyakran viaskodsz önmagaddal. A legfontosabb az életedben, hogy elérd a belső egyensúlyt. Mindenkihez jóindulattal közeledsz, ezért a barátaid és kollégáid szimpatikusnak tartanak. Nem szereted a konfliktust, képes vagy elfogadni más véleményét akkor is, ha nem értesz vele egyet, csak azért, hogy ne kelljen vitába bocsátkozni vele. Erre mondják, hogy más van a szíveden, mint a szádon. Megbízható vagy, lehet rád alapozni, ezekkel a tulajdonságokkal tudsz sikeressé válni. Annyira szeretnél segítőkész lenni, hogy gyakran alárendeled az igényeidet másokénak. Erre figyelj oda, mert könnyen örömtelenné válhatsz.

3

Szórakoztató, életvidám ember vagy. Akkor vagy elemedben, ha a társaság középpontjában állsz. Érzékenyen reagálsz a téged ért kritikákra, de próbáld meg ezeket segítségnek felfogni, mert nagyban hozzájárulnak személyiséged fejlődéséhez. Kiváló az előadói képességed. Szeretnek veled barátkozni az emberek, mert jó a közeledben lenni, egy felüdítő egyéniség vagy. Képes vagy ráhangolódni embertársaidra. Többször elbizonytalanodsz egy-egy feladat megoldása során, ami önbizalomhiányodból fakad. Ezt kitűnően tudod palástolni humoroddal és a sok beszéddel.

4

Átlagon felüli munkabírásod van, szívósnak, makacsnak és munkamániásnak tartanak a környezetedben. Állandóan be akarod bizonyítani, hogy mindenben te vagy a legjobb. Tökéletességre törekszel, és ezt másoktól is elvárod. Nem ismersz lehetetlent, szereted a kihívásokat. Szigorú ember látszatát kelted, gyakran kollégáid, ismerőseid tartanak tőled, pedig lehet rád számítani és képes vagy csapatban küzdeni és örülni a sikernek. A belőled áradó magabiztosság olykor csak álca, nagyon is sebezhető vagy. Nehezen engeded magadhoz közel a másik felet egy párkapcsolatban, problémát okoz az elköteleződés. Ha azonban képes vagy kompromisszumokat kötni, harmonikus magánéleti hátteret alakíthatsz ki.

5

Optimista, barátságos, laza, jó humorú embernek tartanak a környezetedben. Szereted falni az életet, jönni-menni, mindent felfedezni magad körül. Pozitív a kisugárzásod, lehengerlő a stílusod, népszerű vagy a másik nem körében. Ezt gyakran ki is használod. Szereted a dolgok könnyebbik oldalát megfogni. A környezetedben életművészként aposztrofálnak. Nem szereted a megszokást, a napi rutint. Fejlett az igazságérzeted, bátran állsz ki az igazságtalanság ellen. Vérbeli felfedező vagy, gyors a felfogásod, és mindenkit képes vagy inspirálni a környezetedben. Mindig találsz útitársat magadnak, mert veled élmény az utazás. Szórakoztató vagy és impulzív. Az érzéseidről nem szívesen beszélsz, legféltettebb belső valóságodat kevesen ismerik.

6

Szeretetreméltó, barátságos ember vagy. A környezeted szeret veled lenni, mert mindenkihez van egy kedves szavad, gesztusod. Kellemes külsővel vagy megáldva. Öröm számodra, ha segíthetsz embertársaidnak. Túlmisztifikálod a környezetedben lévőket, egy párkapcsolatban a szerelmedet képes vagy afféle rózsaszín ködfelhőbe burkolni. Mivel ez a felhő idővel szertefoszlik, nagyon hamar kiábrándulsz a párodból. Túlzottan aggódsz barátaidért, családodért, képes vagy mások baját a nyakadba venni és tanácsokat osztogatni, természetesen segítő szándékkal, akkor is, ha ezt nem kérték. Egy idő után ez a környezeted számára idegesítővé válhat.

7

Csendes, zárkózott, nyugodt ember benyomását kelted másokban. Szeretsz egyedül lenni, akkor érzed igazán jól magad, ha elmélkedhetsz, olvashatsz, tanulhatsz. A legnagyobb kihívást az jelenti az életedben, hogy megbízz saját megérzéseidben. Hamarabb hallgatsz másokra, mint magadra. Nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ami párkapcsolatodban problémát jelent. Társaságban szemlélődő vagy, ritkán szólasz meg, nem szeretsz a középpontban lenni. Környezeted amolyan megfontolt remetének, éles elméjű csodapóknak tart.

8

Kemény, szívós embernek ismer a környezeted. Kitartóan tudsz küzdeni az érdekeidért és nagyfokú az igazságérzeted. Barátaidért, családodért bármikor képes vagy kiállni. Fontos szerepet tölt be az életedben a pénz, a hatalom és az ismertség. Vonzódsz a misztikus dolgokhoz. Előfordul, hogy az emberek kellemetlenül érzik magukat a társaságodban, de az okát nem tudják megmagyarázni. Ez leginkább a benned munkálkodó hatalmas energiáknak köszönhető. Nagyok az elvárásaid önmagaddal és partnereddel, kollégáiddal szemben is, nehéz veled lépést tartani.

9

Jóindulatot sugárzó, segítőkész, empatikus embernek látnak a környezetedben. Szelíd és halk beszédű vagy, távol áll tőled az erőszak. Karizmatikus személyiséged magával ragadja a környezetedet, sokan merítenek belőled erőt és szeretnének hozzád hasonlítani. Szívesen segítesz másoknak, úgy, hogy közben nem vársz érte semmit cserébe. Nagyon gyakran használják ki a jóindulatodat. A kritikákat érzékenyen fogadod, mert embertársaid véleménye fontos számodra. A belőled áradó kifinomult energiáknak köszönhetően vonzó külsővel rendelkezel.