Mit hoz 2018 a numerológia szerint?

Mit hoz 2018 a numerológia szerint?

2017 az újrakezdés éve volt a numerológia szerint. Sokan váltottak munkahelyet, vállalkozásokat alapítottak, házasodtak és gyermeket vállaltak. Mit tartogat a dinamikus és változásokkal teli 2017 után 2018?

2018 számjegyeinek össze 11/2. Egy lassúbb, nagy érzelmi töltetű évre számíthatunk. A 2-es a Hold száma, a Hold pedig a befogadást, a nőiséget, a kedvességet szimbolizálja. A 2018-as esztendőben előtérbe kerülnek az érzelmek, az elfogadás. Viharos párkapcsolatunkat ebben az évben tehetjük helyre, sok áldozat és önismeret által. Ebben az évben nem tanácsos új vállalkozásba kezdeni, ha ebbe mégis belevágunk, az élet nehézségeket állít elénk. Inkább takarékoskodjunk, tervezgessünk, alapozzuk meg a következő, 3-as rezgésű évet.

A 11-es szám, melyből az év 2-es számát kapjuk, egy nagyon gyors szám. Mivel a két szám energiája ellentétet képvisel - hiszen szemben áll a 11-es impulzivitása, a 2-es nyugalmával és lassúságával – feszültséget okozhat. Többen érezhetik azt, hogy tenni akarnak, előretörni, újítani vagy mindengy mit csak tenni, menni, de ez az esztendő erre nem alkalmas. Ezek az emberek gátakat kapnak majd, amiket csak elengedéssel, önismerettel, higgadtsággal, tnulságok levonásával tudnak átlépni.