Nevedben a sorsod

Nevedben a sorsod

Ahány név, annyiféle egyéniség. A teljes neved betűinek értéke megmutatja a személyiségedet, azt, hogy mit képviselsz a világban, és hogyan tudod megvalósítani az életfeladatodat.

A születésedkor kapott név elárulja, hogy milyen képességekkel jöttél erre az életre. Ha nevet változtattál, akár házasságkötés, akár egyéb ok miatt, a jelenleg használt nevedet is fontos kiszámolni, mert a domináns energiákat mindig az aktuálisan használt név hordozza. A változtatás befolyásolhatja a sorsod alakulását, pozitív vagy negatív irányba egyaránt. Nagyon jó, ha a Teljes Névszám összhangban van a sorsmissziószámmal, vagyis a születési dátumunk egy számjegyre egyszerűsített számával.

Így számolj!

Keresd ki a neved betűihez mely számok tartoznak, add össze egyesével a kapott számjegyeket. Ékezetes betűk nem számítanak pl. az á is a, vagy az é is e. Ha kétjegyű szám lesz a végeredmény, addig egyszerűsíts összeadással, míg egy számjegyet kapsz. Ékezet nem számít, például az á=a, é=e, ó=o.

Béres Sára= 2+5+9+5+1+1+1+9+1= 34= 7

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

Ha a Teljes Névszámod 1

Az élet megadja a lehetőséget számodra a kibontakozáshoz. Vezetői képességgel, jó problémamegoldó készséggel, erős akarattal és nagy aktivitással rendelkezel. Arra születtél, hogy motiváld az embereket, új dolgokat alkoss. Nehezen viseled, ha beleszólnak a terveidbe. Oda kell figyelned arra, hogy ne tegyenek önteltté a képességeid, ne válj önzővé, diktatórikussá. Akkor leszel jó vezető, ha nem élsz vissza a hatalmaddal, példát mutatsz másoknak emberségből, kitartásból. Ha sikerül elérned az áhított pozíciót és anyagi hátteret, lehetőségeidhez mérten támogasd a rászorulókat.

Az 1-es névszám segíti az 1-es, a 3-as, az 5-ös, a 7-es és a 8-as sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében.

A 1-es névszám nehezíti a 2-es és a 6-os sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk megvalósításában.

 

Ha a Teljes Névszámod 2

Tapintatos, békére, harmóniára törekvő, kedves és együttérző ember vagy. Csapatemberként tudod magad a legjobban megvalósítani. Mivel képes vagy önzetlenül segíteni másoknak, ezt sokan kihasználják. Vigyázz, hogy ne válj mások lábtörlőjévé! A vezető beosztást nem neked találták ki, viszont, ha sok 1-es van a születési dátumodban, vagy a sorsmissziószámod 1-es, egy örökös kettősség dúl benned. Vágysz a karrierre, de nem mered a vele járó felelősséget felvállalni. Kiváló anyai ösztöneid vannak, a családod támogatása a legfőbb feladatod.

A 2-es névszám segíti a 2-es és a 6-os sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében.

A 2-es névszám nehezíti az 1-es, az 5-ös és a 9-es sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk megvalósításában.

 

Ha a Teljes Névszámod 3

Szórakoztató, szellemes, kiváló beszédkészségű ember vagy. Képtelen vagy egy helyben megülni, lételemed a mozgás, az utazás, a társasági élet. Oda kell figyelned arra, hogy ne csak a külsőségek vonzzanak, ne kerülj kétes társaságba csak azért, hogy te lehess a középpontban. Hatalmas energiákkal rendelkezel, de ebből ne csak másoknak juttass, figyelj oda magadra is.

A hármas névszám szerencsés, sikert, népszerűséget hozhat.

A 3-as névszám segíti az 1-es, a 3-as, az 5-ös sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében.

Mivel szerencsés névszám, kifejezetten nem hátráltatja egyik sorsszámú ember életét sem.

 

Ha a Teljes Névszámod 4

Átlagon felüli munkabírással, logikus gondolkodással vagy megáldva. A reális, anyagi világot értékeled a legtöbbre. Az ezotéria, a vallás, a megfoghatatlan érzelmek sehogy sem akarnak beleférni az életedbe. Munkamániás és teljesítmény-centrikus lehetsz. Kőkeményen fejezed ki magad az emberek felé, a belsőd legmélyén dúló érzéseidet a világért sem mutatnád ki senkinek. Pedig benned is ott lakik az érző lélek, dolgoznod kell a nyitottságon, a pozitív gondolatokon. Ha szeretnél egy kiegyensúlyozott párkapcsolatot vagy gyermeket, akkor meg kell tanulnod elfogadóbbnak lenni, az érzéseidet szabadon engedni. Több optimizmus és kevesebb kritika kell!

Ha nem a születési neved a 4-es, akkor érdemes átgondolni, hogy milyen irányú változást érzel, amióta nevet változtattál. Ha negatívat, akkor el kell gondolkodni a régi név újrafelvételén.

A 4-es névszám szinte az összes sorsmissziószámú ember életét nehezíti, a 9-est kivéve.

A 9-esek hajlamosak elszállni, nem a valóságban élni és a 4-es energia kiválóan alkalmas arra, hogy a földön tartsa őket, talajt téve a lábuk alá.

 

Ha a Teljes Névszámod 5

Népszerű, bátor, dinamikus, kiválóan kommunikáló ember vagy. Nyitott vagy az új dolgokra, mindenhol megtalálod a módját, hogy jól érezd magad. Jól tudsz alkalmazkodni bármilyen körülményhez. Ami negatívumként felróható, hogy nem bírod a kötöttséget. Nem akarsz komoly párkapcsolatba bonyolódni, félted a szabadságodat. Az 5-ös névszám hírnevet hozhat, de ezt sokkal örömtelibben tudnád egy megbízható és elfogadó társ, egy hátország mellett megélni.

Az 5-ös névszám segíti az 1-es, a 3-as, az 5-ös és a 8-as sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében, azonban nem árt melléjük egy 2-es vagy 6-os társ, akinek a harmóniája átragad egy kicsit az 5-ösre.

Ha 5-ös névszám nehezíti a 9-es sorsmissziószámú emberek életének kiteljesedését.

 

Ha a Teljes Névszámod 6

A szeretetet, a harmóniát, a szépséget kell képviselned a világban. Nem tudsz egyedül lenni, párkapcsolatra termettél. Jó az ízlésed, odafigyelsz az öltözködésedre. Szereted az embereket jó tanácsokkal ellátni, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, mert egy idő után ez a többi ember számára teher lehet. Fontos számodra az anyagi jólét is. Mesteri érzékkel rendezed be az otthonodat, jó képességeid vannak a művészi tevékenységekhez.

A 6-os névszám leginkább segíti a 2-es és a 8-as sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében.

 

Ha a Teljes Névszámod 7

Zárkózott ember vagy, aki az érzelmeit nehezen mutatja ki. Pedig arra születtél, hogy különféle filozófiák, magas szintű tudás képviselője legyél. Ehhez elengedhetetlenek a megfelelő emberi kapcsolatok. Az életed során sok akadályt kell leküzdened, ezért fontos, hogy legyen kitartásod és türelmed. Nem az anyagi, hanem a szellemi érvényesülést kell keresned.

A 7-es névszámú sors nem könnyű. Kifejezetten nem hátráltatja egyik sorsmissziószám életfeladatát sem, de a rengeteg kihívás nem is könnyíti meg azokat.

 

Ha a Teljes Névszámod 8

Ha a névszámod 8-as, sikerekre, óriási lehetőségekre számíthatsz. Kiváló pénzteremtő képességed van, bármilyen karriert képes vagy befutni, csak hinned kell magadban. Kitartó vagy, szenvedélyes és büszke. Olyan terveket is véghez tudsz vinni, amelyeket más idealisták nem. Ha a siker a fejedbe száll, képes vagy az önzésre, a zsarnokságra. Figyelj oda arra, hogy ne élj vissza a hatalmaddal, és ha teheted, adakozz a rászorulóknak! Életed mozgatórugója a küzdelem. Óriási energiáidat kiválóan levezetheted a különféle sportokban. Az igazságérzeted miatt sokszor nyers tudsz lenni, ami a szíveden az a szádon. A barátaid mellett a végletekig kiállsz.

A 8-as névszám segíti az 1-es, a 4-es és a 8-as sorsmissziószámú embereket az életfeladatuk kiteljesítésében.

 

Ha a Teljes Névszámod 9

Az igazság, a tökéletesség keresése a feladatod. Egy kilencesnek mindig oda kell figyelnie, hogy önfeláldozása miatt ne váljon áldozattá. Annyira szeretnél másoknak segíteni, hogy az életük jó legyen, hogy közben a saját életed megéléséről elfelejtkezel. Mivel nyugalmat sugárzol magadból, az emberek hajlamosak visszaélni a jóindulatoddal. Nyitott és érdeklődő vagy, könnyen tanulsz. Nehezen kötelezed el magad akár munka, akár társ mellett.

A 9-es névszám mellé jó, ha van a születési képletedben 4-es.

A 9-es névszám a legjobban a 7-es és a 9-es sorsmissziószámú emberek életútját segíti.