Öregkori szám – Mi vár rád életed utolsó periódusában?

Öregkori szám –

Mi vár rád életed utolsó periódusában?

Az öregkori számból megtudhatjuk, hogy milyenek lesznek életünk utolsó évtizedei. Ezt a számot a születési évünkből számolhatjuk ki.

A számmisztikai értelmezés szerint az öregkor, a 63 éves korunkhoz legközelebb eső 9 éves személyes periódus első évével kezdődik. A születési évünk adja azt a számot, amely az időskori életünket mutatja.

Így számolj!

A születési éved számait add össze egyesével, ha kétjegyű számot kapsz, egyszerűsítsd egyjegyűvé összeadással.

Például, ha 1981-ben születtél, akkor öregkori számod:

1+9+8+1= 19= 1+9=10= 1+0= 1

Öregkori szám 1

Aktivitásod idős korodban sem fog csökkenni, későn fogsz nyugdíjba menni és a nyugdíj mellett is vágysz majd a munkára. Mindenképpen keresni fogsz valami érdekes és kihívásokkal teli elfoglaltságot magadnak. Fizikai aktivitásoddal együtt szellemi frissességed is megmarad. Sokat fogsz utazni, társaságba járni.

Nagy hangsúlyt fogsz fektetni a külsődre, szeretnél fiatalos maradni, ezért odafigyelsz az öltözködésedre, a kondíciódra.

Öregkori szám 2

Csendes és kevésbé eseménydús idős éveid lesznek. Előfordulhat, hogy magányossá válsz, amit nagyon nehezen viselsz majd, hiszen egész életedben fontos volt számodra, hogy legyen melletted valaki. Ne gubózz be, keresd a korosztályod társaságát, járj el kirándulásokra, klubokba. Mivel fontos számodra a család, a gyermekek, az unokák, lehetőség szerint tölts velük minél több időt. A közös élmények energizálnak majd.

Öregkori szám 3

Élvezheted felnőttkori munkádnak a gyümölcsét, sikerült aktív korodból olyan ismeretségekre szert tenni, amelyek révén sokat fogsz tudni utazni, társaságba járni, szórakozni időskorodban. Szellemileg is aktív maradsz, szívesen mész el egy-egy tanfolyamra téged érdeklő témában. Elképzelhető, hogy nyugdíjasként egy teljesen új vállalkozásba vágsz bele. Fiatalos külsővel fogsz rendelkezni idős korodban is.

Öregkori szám 4

Mivel egész életedet a munkának szentelted, nagyon üresnek fogod érezni az életed nyugdíjasként. Mindig fontos volt számodra, hogy hasznosnak érezd magad, hogy szigorú napirend szerint élj és precízen, keményen teljesíts. Hirtelen ezek a betáblázott napok eltűnnek, és rád szakad a nagy üresség. Hajlamos leszel elvonulni, begubózni, nosztalgiázni és sajnálni magad. Ha nem próbálsz meg kizökkenni az otthonülésből és társaságot keresni, nagyon magányos leszel, ami betegségeket vonhat maga után, többek között a gerinc és csontrendszer problémáit.

Öregkori szám 5

Mozgalmas és izgalmas idős éveid lesznek. Mindent szeretnél kipróbálni, ami kimaradt az életedből. Befizetsz egy kalandtúrára, egy hajóútra, egy ejtőernyőzésre. Nem bírsz megöregedni, rémít a korod, az évek múlása, ezért mindent megteszel majd, hogy fiatalosan nézz ki. Vonzódsz a fiatal társasághoz, ha egyedül élsz, akkor lehet egy jóval fiatalabb párod. Ha mozgásigényedet, társaságvágyadat nem tudod megélni, előjöhetnek különféle betegségek, mint például cukorbaj, ciszták, idegrendszeri problémák.

Öregkori szám 6

Csendes időskori éveid lesznek. Lehetséges, hogy magányossá válsz. Mivel fontos számodra a társ, ezért jó, ha nem maradsz egyedül és megismerkedsz valakivel. Szereted a visszavonulást, a csöndet, a kertészkedést, a barkácsolást, az otthonod szépítgetését. Elkezdesz gyűjtögetni, akár műtárgyakat, akár bélyegeket, akár kacatokat. Hajlamos lehetsz magadra venni mások problémáit és beleszólni a környezeted, gyermekeid életébe, amit ők nem vesznek túlságosan jó néven. Ne legyél szőrszálhasogató, okoskodó idős ember. Találd meg te is inkább újra a belső gyermeket magadban.

Öregkori szám 7

Valószínűleg magányos időskorod lesz. Akár azért, mert egyedül maradsz, akár azért, mert a pároddal ellaposodik, kimerül a kapcsolatotok. Egyébként sem vagy társasági ember, gyakran szívesen vonulsz el, máskor azonban szenvedsz az egyedülléttől. Idős korodra még inkább fontossá válik számodra a hit. Szívesen veszel részt zarándoklaton, szívesen látogatsz meg inspiráló, energiát adó helyeket. Sokat fogsz olvasni ezoterikus témákban, a magány elkerülése végett pedig jó, ha ellátogatsz néhány előadásra, esetleg beiratkozol egy jóga csoportba.

Öregkori szám 8

Mozgalmas időskorra számíthatsz, utazásokra, családi összejövetelekre. Szellemileg és testileg is friss maradsz, nyitottá válsz a különféle ismeretekre. Elkezdesz spirituális témákban kutakodni és elmélkedni, olvasni az Univerzum törvényeiről. Hajlamos lehetsz mások életébe beleszólni, irányítani a gyermekedet vagy a párodat, ami feszültséget szül. Vedd észre, hogy mindenki a saját sorsát éli, megítélésed szerint akár jól, akár rosszul, az a saját döntése! Lehetséges, hogy új üzleti lehetőség kínálkozik számodra, amibe belevágsz.

Jó a regenerációs készséged, ha megbetegszel, abból viszonylag hamar felépülsz majd.

Öregkori szám 9

Derűs és igazán tartalmas időskorod lesz. Előtérbe kerül mások segítése, ezért jó, ha karitatív tevékenységet folytatsz majd. Az ezzel járó feladatok lekötik az idődet, hasznosnak érzed magad és sok szeretetet kapsz vissza. Szívesen vonulsz el egyedül is, akár egy zarándoklatra, akár egy kikapcsoló fürdőzésre. Könnyen ismerkedsz az emberekkel, mivel megnyerő és kedves a modorod, bárkit meg tudsz nyitni. Vigyázz a gerincedre, térdeidre, könyökeidre, járj el tornára, jógára!

Összességében elmondható, hogy akinek az öregkori száma 1,3,5,8,9, az élvezheti majd felnőttkori munkájának és tanulmányainak gyümölcseit, sokat fog utazni, aktív életet él majd.

 

Akinek öregkori száma 2,4,6,7, könnyen elmagányosodhat, lelassulhat, beszűkülhet az élettere. Nagyon fontos, hogy legyenek céljai, szellemileg próbáljon friss maradni, keresse a fiatalabbak társaságát.