Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 1,2,3

Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 1,2,3

Elfogadni, alkalmazkodni, támogatni, ugyanakkor önmagunkat nem feladni, ezek a legnehezebb feladatok egy párkapcsolatban. Mire kell odafigyelned, hogy a számodra fontos emberrel minél harmonikusabb életet élhess?

Mindannyian különbözőek vagyunk, másképp gondolkodunk, másképp érzünk, bizonyos helyzetekben másképpen cselekszünk. Nagy feladat, hogy meg tudjuk érteni, és el tudjuk fogadni a társunk álláspontját is.

Az életben minden az egyensúlyra törekszik. Ha nem adunk, nem fogunk kapni. Fontos az energiák kétirányú áramoltatása, ezért ha azt szeretnénk, hogy mások jók, kedvesek, megértők legyenek velünk, előbb nekünk kell ilyenné válnunk. Tévhit, hogy majd az évek során megváltoztatjuk a másikat, és a magunk képére formáljuk. Az egyetlen, akin változtatni tudunk, saját magunk. Ha mi változunk, velünk formálódik az egész életünk, benne az összes kapcsolatunkkal.

Számold ki először a saját sorsmisszió számodat a születési dátumod számjegyeinek összeadásával, majd a párodét is. Azután olvasd el, mi jellemző a kapott számok kapcsolatára.

Például:

Te - 1981. 02. 16. = 1+9+8+1+0+2+1+6= 28 = 2 +8 = 10 = 1+0 = 1

Ő - 1979. 06. 12. = 1+9+7+9+0+6+1+2= 35 = 3 +5 = 8

1 - 1

Az azonos számok kapcsolata általában jót ígér. Az 1-es férfi és az 1-es nő is önálló, független, vezető egyéniség. Az ilyen személyiségű emberek között heves és vitáktól hangos a kapcsolat, mert mindketten irányítani akarnak, azonban a közös lendület és egyforma értékrend által sokra vihetik együtt. A nőnek kell okosan engednie, tudván, hogy amit ketten elérnek, az ugyanúgy az ő érdeme is. A férfi értékelni fogja, hogy szellemi társra talált a hasonló személyiségű nőben.

1 - 2

Ha a nő az 1-es, ő a domináns fél, elnyomja a férfit, folyton ő akar irányítani. A férfi nem tudja férfiasságát ebben a kapcsolatban teljesen megélni, ami gyakran különféle betegségekhez vezet. Fontos, hogy a nő engedjen és erősítse élete párjában az önbizalmat.

Ha a férfi az 1-es és a nő a 2-es, ideális a kapcsolat. A határozott férfi felelősséget vállal a párjáért, a családjáért, a nő pedig, nem szeretne a kapcsolatban dominálni, hanem alkalmazkodó és együttműködő. A férfi kiteljesítheti a személyiségét és a karrierjét, mert a 2-es nő harmonikus családot és hátteret teremt számára.

1 - 3

Mindkét személyiség nagyon erős és sikerorientált, fontos számukra a népszerűség, az érvényesülés. Kapcsolatuk szenvedélyes, gyakran féltékenykednek egymásra. Abban az esetben, ha a nő az 1-es, gyakran szeretné az irányító szerepet átvenni, ami konfliktusokat szül.

Ha a nő 3-as, kiváló a kommunikációs készsége, társaságban gyakran átveszi a szót a férfitól, ami miatt társa nem érzi jól magát. A közös vállalkozás indítása szerencsés lehet, mert együtt oldanák meg a nehézségeket, és mindketten érvényesülnének.

1 - 4

Nem könnyű ez a kapcsolat, sokat kell csiszolódniuk, tanulniuk. Ha a nő az 1-es, ő irányít, és nehezen mutatja ki az érzéseit. A 4-es férfi számára azonban a család, az érzelmek nagyon fontosak és lelkesedik a munkájáért is. A nőnek meg kell tanulni kimutatni az érzelmeit, és erősíteni kell a férfi önbizalmát.

Ha a férfi az 1-es, akkor is nehéz a kapcsolat, mert mindketten erős egyéniségek. Mindkettejüknek meg kell tanulni az érzelmeik kimutatását egymás felé. Ami pozitívum ebben a társulásban, hogy a 4-es nő kiváló az otthonteremtésben, háztartás vezetésében. Jó háttere a párjának.

1 - 5

Az 1-es nő nehezen fogadja el a férfi akaratát, bár próbál jó társ lenni, de előbb-utóbb átveszi az irányítást.  Ezt a férfi nehezen viseli. Az 5-ös férfi szabadszellemű, szeret jönni-menni, és határozott világképe van. Csakúgy, mint a nőnek, ezért ez sokszor konfliktusforrás. Mindkettőjüknek meg kell tanulni a másik elfogadását.

Az 1-es férfi és 5-ös nő társulásában, kezdetben nagy a vonzalom, mert hasonló személyiségek. De később a férfi nehezen viseli a független, impulzív nőt. Az 5-ös nőnek nem a háztartás és a gyereknevelés a fontos, hanem saját szellemi szabadsága. Ha a domináns férfi birtokolni akarja, elmenekül a kapcsolatból.

1 - 6

Az 1-es nő mindig tudja, mit akar. A 6-os férfi azonban nehezen dönt és kerüli a konfliktust. Számára a család a legfontosabb. A nőnek ebben a kapcsolatban nagyon sokat kell dolgoznia a férfi önbizalmán. Kicsit megértőbbnek kell lennie.

Az 1-es férfi és 6-os nő, kiváló társai egymásnak. A nő megteremti a meleg otthoni légkört a férfi számára, aki így ki tudja élni karriervágyát. A 6-os nő felnéz a határozott, 1-es férfire, büszke rá és elismeri, ezáltal a férfi teljes mértékben megélheti férfiasságát ebben a kapcsolatban. Az anyagi és érzelmi biztonságra törekvő 6-os nőnek ideális társa az 1-es férfi.

1 - 7

Az 1-es nő és 7-es férfi jól kiegészítik egymást. Mindketten karrierre vágynak, csak a férfi kevésbé nyitott. A dinamikus nő jó hatással van a visszahúzódó férfire. Egy ilyen nővel a háta mögött a férfi nagyon jól helyt tud állni az életben. A nő is profitál ebből a kapcsolatból, mert a 7-es férfi mellett megtanulja kimutatni az érzéseit.

Az 1-es férfi 7-es nő kapcsolatában a férfi nehezen mutatja ki az érzelmeit és a nő sem nyitott érzelmileg. Könnyen elhidegülnek egymástól egy idő után. Ráadásul a habitusuk sem azonos. A nő visszahúzódóbb, nem társasági ember, míg a férfinek lételeme, hogy a középpontban legyen.

1 - 8

Akár a férfi az-1-es és a nő a 8-as, akár fordítva, mindketten erős egyéniségek, nincs könnyű dolguk egymással. A szerelmük szenvedélyes, impulzív, de a munkában gyakran versenyeznek egymással. Mindketten irányítani szeretnének, ez gyakran versengéssé fajul. A legjobb megoldás a közös vállalkozás lehetne, amikor nem egymással küzdenek, hanem együtt, egy közös célért.

1 - 9

Az 1-es nő akaratos, lendületes, a 9-es férfi pedig, álmodozó. Nem egyszerű a kapcsolat, mert a 9-es férfi konfliktuskerülő és idealista. Nehezen viseli, ha irányítják, és rögtön a szabadsága megtartása érdekében védekezésbe kezd. A nőnek meg kell tanulni, hogy ne erőltessen mindent a férfira, a férfinak pedig, le kell szállnia a földre.

Az 1-es férfi és a 9-es nő tűz és víz. Eleinte a 9-es nő számára izgalmas a férfi aktivitása, később azonban fárasztja. A 9-es szeret elvonulni, ami egy 1-es férfi mellett elég nehéz. A férfinek figyelmesebbnek kell lennie. A nő számára pedig, fontos, hogy amit tesz a kapcsolatukért, ne önfeláldozásként élje meg.

2 - 1

lásd. fentebb 1-2 számpárnál

2 - 2

Két kettes személyiség között mindent elsöprő a szerelem. Mindketten segítőnek születtek, emellett a 2-es nő nagyon jó anya. A 2-es férfinak önbizalomra, magabiztosságra van szüksége, amiben a 2-es nő az aggodalmaskodásával nehezen tudja segíteni. A 2-es nőnek meg kell tanulnia, hogyan legyen kevésbé bizonytalan. Vállvetve folyamatosan erősíthetik egymás önbizalmát.

2 - 3

Ha a nő a 2-es, a 3-as férfi ideális társat talál magának a gondoskodó, hűséges nőben. Fontos, hogy a 3-as férfi tisztában legyen azzal, hogy a nő által biztosított háttérrel lehet sikeres, ezért értékelnie kell a nőt és a szeretetét viszonozni.

A 2-es férfi életét felpezsdíti a nyitott, vidám 3-as nő. Azonban a férfinak rendkívül fontos a nyugalom, a kiegyensúlyozott környezet, ami egy 3-as nő mellett szinte lehetetlen. A nő folyton utazik, szeret társaságba járni. A 3-as nőnek oda kell figyelnie párjára, hogy őt is engedje társaságban érvényesülni.

2 - 4

Akár a nő a 2-es, akár a férfi, ez a társulás az egyik legjobb kapcsolat. Mindkettejük számára fontos a család. Mindketten hajlamosak az aggódásra és a pesszimizmusra, ezért oda kell figyelniük problémás helyzetekben, hogy kölcsönösen erősíteni, biztatni próbálják egymást. A 2-es személyiség lelkes, a 4-es személyiségnek kiváló a realitásérzéke.

2 - 5

A 2-es nőnek nagy kihívás, a nyughatatlan természetű 5-ös férfi. A férfi állandóan mozgásban van, fontos számára az önmegvalósítás, a biztonságra törekvő és családcentrikus nőtől ez sok türelmet igényel. Az 5-ös férfi nehezen mutatja ki az érzelmeit, de a gyengéd, érzelmes 2-es nő a szeretetével képes az érzelmeinek kifejezésére megtanítani a férfit.

A 2-es férfi és 5-ös nő párkapcsolatának nincs hosszú távú esélye. Teljesen ellentétes személyiségek. Az 5-ös nőnek nagyon nehéz tolerálnia azt a korlátot, amit a 2-es férfi felállít számára, hisz a nő túlzottan független. A nőnek figyelnie kell arra, hogy éreztesse a férfivel, hogy ő a családfő és kicsit alább kell adnia az autonómiára törekvéséből.

2 - 6

A 2-es nő és a 6-os férfi kapcsolata ideális lehet. A nő odaadó, gondoskodó, erősíti a férfi férfiasságát. Együtt bizonyos nehézségeket meg kell élniük, de megtanulják ezekből, hogy ne essenek kétségbe, minden helyzetre van megoldás.

Abban az esetben is van jövője a kapcsolatnak, ha a férfi a 2-es és a nő a 6-os. Mindketten családcentrikusak, odafigyelnek a másikra, és mindkettejük számára fontos az érzelmi biztonság. A 6-os nő jól tud bánni a pénzzel és a 2-es férfi jó társ ahhoz, hogy mindent megtegyenek az anyagi biztonságukért.

2 - 7

A 2-es nővel szerencséje van a 7-es férfinek, mert a nő odaadó, kiváló a harmonikus otthon megteremtésében és jó anya. A férfinak néha szüksége van egyedüllétre és elvonulásra és ezt a 2-es nő, egészen jól tudja tolerálni. A 7-es férfi nehezebben mutatja ki az érzelmeit, de a nőnek erre nagy szüksége van, ezért a férfinak erre tudatosan oda kell figyelnie.

A 2-es férfi 7-es nő társulásban mindkét félnek kiválóak a megérzései, ezért főleg művészi, alkotó tevékenységben tudnak kiválóan együttműködni. A férfi meg tudja tanítani a nőt érzelmei kimutatására.

2 - 8

A 2-es nő személyében a 8-as férfi ideális társra találhat. A nő felnéz a lehengerlő, temperamentumos férfira, mindketten maximálisan meg tudják egymás mellett élni a nemiségüket. A férfi számára fontos a karrier, és megvalósíthatja önmagát a nő mellett.

A 2-es férfi és 8-as nő kapcsolata viharos. Egy kedves, ám nem túl magabiztos férfi és egy határozott, irányító nő társulása ez. Sok lehet a konfliktus. Hosszú távon akkor van esélyük, ha mindketten magas fokú önismeretre tettek szert és hajlandóak engedni, változtatni.

2 - 9

A 2-es nő és a 9-es férfi ideális társai egymásnak. Mindketten érzelmesek és kiváló az empatikus képességük. A nő egy meleg, harmonikus családot tud biztosítani a kiváló szellemi képességekkel megáldott férfinak.

A 2-es férfi és a 9-es nő kapcsolata kicsit problémásabb lehet, mert bár mindketten odaadóak, kevés az önbizalmuk. A 9-es nő konfliktuskerülő és érzékeny, hamar megsértődik. Kellő odafigyeléssel és egymásba vetett hitük erősítésével ideális lehet a kapcsolatuk.

3 - 1 

lásd. fentebb 1-3 számpárnál

3 - 2

lásd. fentebb 2-3 számpárnál

3 - 3

A sok közös tulajdonság vonzalmat ébreszt a másik iránt. Mindketten tele vannak ötletekkel, szeretnek utazni, társaságba járni. Hiúak, ezért féltékenységből lehet konfliktusuk. Ha nem feledkeznek meg arról, hogy ne csak a maguk, hanem a másik sikereinek is örüljenek, akkor jó lehet a kapcsolatuk.

3 - 4

A 3-as nő és a 4-es férfi kapcsolata bonyodalmakkal teli. A nő társaságra, pezsgésre, népszerűségre vágyik, míg a férfinak nyugalomra van szüksége. A nő nehezen mutatja ki az érzéseit, ami a bizonyítani akaró férfi számára nem jó. Kapcsolatuk akkor lehet optimális, ha mindketten engednek, a férfi hagyja néha pezsegni a nőt, a nő pedig, gondoskodóbb és családcentrikusabb lesz.

A 3-as férfi fantáziája szárnyal, míg a 4-es nő két lábbal áll a földön. Ez visszahúzhatja az impulzív férfit. Egy közös vállalkozásban sikeresek lehetnek, mert a férfinek kiválóak az ötletei, a nő precíz és jó érzéke van a pénz beosztásához.

3 - 5

Akár a nő 3-as, akár a férfi, kapcsolatuk problémákkal teli. Mindketten függetlenségre törekvő személyiségek. A nő nem tudja a biztos családi hátteret adni a férfi számára és a férfi is, nehezen tudja elfogadni a nő önmegvalósítás iránti vágyát és határozottságát. Az üzletben együtt sikeresek tudnak lenni, fontos, hogy együtt küzdjenek egy cél érdekében.

3 - 6

A 3-as nő eleinte nagyon imponáló a 6-os férfinak, mert vidámságot, színt visz az életében. Később azonban a pörgős életvitel túl sok lesz neki. A nőnek magas a mércéje, ami a férfit elbizonytalaníthatja.

A 3-as férfi és 6-os nő kapcsolata viszont jót ígér. A 3-as férfi aktív és merész, ami imponál a 6-os nőnek. A nő számára fontos az anyagi biztonság, amit egy 3-as férfi meg tud adni neki. A nő pedig, megteremti a meleg otthont a férfi számára.

3 - 7

A 3-as nő és 7-es férfi kapcsolata mindaddig kiválóan működhet, amíg fel nem merül a családalapítás gondolata. A független 3-as nőnek nehézséget jelent otthon maradni. A férfinek sokat kell párját támogatni és biztosítani számára néha a kikapcsolódás lehetőségét.

A 3-as férfi és 7-es nő kapcsolata harmonikus lehet. A nő meg tudja teremteni a nyugodt otthont, és el tudja fogadni, hogy a párjának szüksége van időnként kikapcsolódásra a családja nélkül is. A 3-as férfi elismeri párja jó humorát és odaadását.

3 – 8

A 3-as férfi és a 8-as nő is ambiciózus, nagy érzelmi energiákkal rendelkezik. Kapcsolatuk szenvedélyes és a karrierben is mindketten sikeresek lehetnek. Hosszú távú kapcsolatban a gyermekvállalás és az azzal járó lemondások jelenthetnek nehézséget a nő számára.

A 3-as férfi és 8-as nő párkapcsolatában sok konfliktus lehet, mert a 8-as nő egy idő után átveszi az irányítást. A férfi nehezen viseli, hogy uralkodnak felette. Itt nagy fokú önismeretre van szükség mindkét személy esetében.

3 - 9

A 3-as nő és a 9-es férfi kapcsolatának hosszú távon kevés esélye van. A befelé forduló férfi és a mozgékony, beszédes nő társulása feszültségekkel teli. Annyira ellenkező személyiségek, hogy nagyon nehéz közös pontokat és érdeklődési köröket találniuk. Ha mégis közösen terveznek, sokat kell egymáshoz csiszolódniuk.

Elmondható a problémás kapcsolat a 3-as férfi és a 9-es nő társulása esetében is. Kevés közöttük az azonosság, egyik tűz, a másik víz. Meg kell tanulni a nőnek a türelmet, és le kell szoknia a zsörtölődésről.

 

A folytatás hamarosan következik a 4-es, 5-ös és 6-os sorsmisszió számú emberek párkapcsolatainak elemzésével.