Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 4,5,6

Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 4,5,6

Elfogadni, alkalmazkodni, támogatni, ugyanakkor önmagunkat nem feladni, ezek a legnehezebb feladatok egy párkapcsolatban. Mire kell odafigyelned, hogy a számodra fontos emberrel minél harmonikusabb életet élhess?

Mindannyian különbözőek vagyunk, másképp gondolkodunk, másképp érzünk, bizonyos helyzetekben másképpen cselekszünk. Nagy feladat, hogy meg tudjuk érteni, és el tudjuk fogadni a társunk álláspontját is.

Az életben minden az egyensúlyra törekszik. Ha nem adunk, nem fogunk kapni. Fontos az energiák kétirányú áramoltatása, ezért ha azt szeretnénk, hogy mások jók, kedvesek, megértők legyenek velünk, előbb nekünk kell ilyenné válnunk. Tévhit, hogy majd az évek során megváltoztatjuk a másikat, és a magunk képére formáljuk. Az egyetlen, akin változtatni tudunk, saját magunk. Ha mi változunk, velünk formálódik az egész életünk, benne az összes kapcsolatunkkal.

Számold ki először a saját sorsmissziószámodat a születési dátumod számjegyeinek összeadásával, majd a párodét is. Azután olvasd el, mi jellemző a kapott számok kapcsolatára.

Például:

Te - 1981. 02. 19. = 1+9+8+1+0+2+1+9= 31 = 3 + 1 =

Ő - 1979. 06. 12. = 1+9+7+9+0+6+1+2= 35 = 3 +5 = 8

4 - 1

Nem könnyű ez a kapcsolat, sokat kell csiszolódniuk, tanulniuk. Ha a nő az 1-es, ő irányít, és nehezen mutatja ki az érzéseit. A 4-es férfi számára azonban a család, az érzelmek nagyon fontosak és lelkesedik a munkájáért is. A nőnek meg kell tanulni kimutatni az érzelmeit, és erősíteni kell a férfi önbizalmát.

Ha a férfi az 1-es, akkor is nehéz a kapcsolat, mert mindketten erős egyéniségek. Mindkettejüknek meg kell tanulni az érzelmeik kimutatását egymás felé. Ami pozitívum ebben a társulásban, hogy a 4-es nő kiváló az otthonteremtésben, háztartás vezetésében. Jó háttere a párjának.

4 - 2

Akár a nő a 2-es, akár a férfi, ez a társulás az egyik legjobb kapcsolat. Mindkettejük számára fontos a család. Mindketten hajlamosak az aggódásra és a pesszimizmusra, ezért oda kell figyelniük problémás helyzetekben, hogy kölcsönösen erősíteni, biztatni próbálják egymást. A 2-es személyiség lelkes, a 4-es személyiségnek kiváló a realitásérzéke.

4 - 3

A 3-as férfi fantáziája szárnyal, míg a 4-es nő két lábbal áll a földön. Ez visszahúzhatja az impulzív férfit. Egy közös vállalkozásban sikeresek lehetnek, mert a férfinek kiválóak az ötletei, a nő precíz és jó érzéke van a pénz beosztásához.

A 3-as nő és a 4-es férfi kapcsolata bonyodalmakkal teli. A nő társaságra, pezsgésre, népszerűségre vágyik, míg a férfinak nyugalomra van szüksége. A nő nehezen mutatja ki az érzéseit, ami a bizonyítani akaró férfi számára nem jó. Kapcsolatuk akkor lehet optimális, ha mindketten engednek, a férfi hagyja néha pezsegni a nőt, a nő pedig, gondoskodóbb és családcentrikusabb lesz.

4 - 4

Megegyeznek az elvárásaik, fontos a tisztaság, a rend, a család, a munka. Megtesznek mindent, hogy ezt el is érjék. Közös vállalkozás működtetésében is sikeresek lehetnek. Amire figyelniük kell, hogy nyitottabbak és lazábbak legyenek másokkal.

4 - 5

A 4-es nő jól ki tudja egészíteni az 5-ös férfit. A nő meg tudja teremteni a kényelmes, meleg otthont és sokat tanulhat 5-ös párjától a rugalmasságról és az optimizmusról.

Abban az esetben, ha a férfi 4-es és a nő 5-ös, a kapcsolat nehézségekkel teli. A férfi nehezen viseli a nő önállóságát és túlzott szabadságvágyát. A nő azonban sokat csiszolhat a férfi merevségén és túlzott racionalitásán.

4 - 6

A 4-es nő és a 6-os férfi is a biztonságra, a szeretetre, a kiegyensúlyozott családra törekszik. Mindketten helytállnak a munkahelyükön, és szeretnének megfelelni a társadalmi elvárásoknak. A férfi a szelídebb, a nő a keményebb. A férfi meg tudja tanítani a nőnek, hogy ne azt nézze milye nincsen, hanem annak örüljön, amilye van.

A 4-es férfi és 6-os nő kapcsolatára jellemző a kiegyensúlyozottság. Egyikük sem szeretne párkapcsolat nélkül élni. A 4-es férfi szorgalmasan dolgozik a család megélhetéséért, a 6-os nő pedig, támogatni tudja a munkájában, és meleg otthont teremt számára.

4 - 7

Mindketten erősen kötődnek az anyagi világhoz, amiben jól mozognak. Egy 4-es nő tökéletes szeretne lenni a párja számára, ugyanakkor egy 7-es férfitól – aki nem tudja kimutatni megfelelően az érzéseit – nem kaphatja meg a szükséges érzelmi visszajelzéseket. Fontos, hogy pozitívan álljon a kapcsolathoz, fogadja el a férfit olyannak amilyen, sok minden múlik a szereteten.

A 4-es férfi precíz és teherbíró, a 7-es nőnek pedig, jó elképzelései vannak. Kiválóan tudnak teljesíteni egy közös vállalkozásban. A nőnek figyelnie kell arra, hogy jobban kimutassa az érzéseit a férfi felé.

4 - 8

Akár a nő a 4-es, akár a férfi, mágnesként vonzódnak egymáshoz. Mindketten erős egyéniségek, de a nő képes elfogadni a férfi dominanciáját. A 4-es nő/férfi pesszimizmusára jó hatással lehet a 8-as jellem optimizmusa. Nagy teherbírásúak, és jó érzékük van az üzlethez, pénzhez. Mindketten kemények, ám érzékenyek is. Fontos odafigyelniük egymásra.

4 - 9

A 4-es nő és 9-es férfi kapcsolata a sok jellembeli különbözőség ellenére jó esélyeket mutat. A 9-es férfinak szüksége van a nyugodt, biztos háttérre, amit egy 4-es nő biztosítani tud. A 4-es nő borúlátásra hajlamos, ami zavarhatja az idealista 9-est. Meg kell tanulnia értékelni azt, amije van.

A 4-es férfi és a 9-es nő kapcsolata nem könnyű. Egy realista férfi, nehezen boldogul az álmodozó nővel, ám a férfi a nőt megtaníthatja a földön járni. A 9-es nő pedig, sokat segíthet a 4-es férfinak abban, hogy oldjon a merevségén.

5 - 1

Az 5-ös nő és 1-es férfi társulásában, kezdetben nagy a vonzalom, mert hasonló személyiségek. De később a férfi nehezen viseli a független, impulzív nőt. Az 5-ös nőnek nem a háztartás és a gyereknevelés a fontos, hanem saját szellemi szabadsága. Ha a domináns férfi birtokolni akarja, elmenekül a kapcsolatból.

Az 1-es nő nehezen fogadja el a férfi akaratát, bár próbál jó társ lenni, de előbb-utóbb átveszi az irányítást.  Ezt a férfi nehezen viseli. Az 5-ös férfi szabadszellemű, szeret jönni-menni, és határozott világképe van. Csakúgy, mint a nőnek, ezért ez sokszor konfliktusforrás. Mindkettőjüknek meg kell tanulni a másik elfogadását.

5 - 2

Az 5-ös nő és 2-es férfi párkapcsolatának nincs hosszú távú esélye. Teljesen ellentétes személyiségek. Az 5-ös nőnek nagyon nehéz tolerálnia azt a korlátot, amit a 2-es férfi felállít számára, hisz a nő túlzottan független. A nőnek figyelnie kell arra, hogy éreztesse a férfivel, hogy ő a családfő és kicsit alább kell adnia az autonómiára törekvéséből.

A 2-es nőnek nagy kihívás, a nyughatatlan természetű 5-ös férfi. A férfi állandóan mozgásban van, fontos számára az önmegvalósítás, a biztonságra törekvő és családcentrikus nőtől ez sok türelmet igényel. Az 5-ös férfi nehezen mutatja ki az érzelmeit, de a gyengéd, érzelmes 2-es nő a szeretetével képes az érzelmeinek kifejezésére megtanítani a férfit.

5 - 3

Akár a nő 3-as, akár a férfi, kapcsolatuk problémákkal teli. Mindketten függetlenségre törekvő személyiségek. A nő nem tudja a biztos családi hátteret adni a férfi számára és a férfi is, nehezen tudja elfogadni a nő önmegvalósítás iránti vágyát és határozottságát. Az üzletben együtt sikeresek tudnak lenni, fontos, hogy együtt küzdjenek egy cél érdekében.

5 - 4

Abban az esetben, ha a nő az 5-ös és a férfi a 4-es, a kapcsolat nehézségekkel teli. A férfi nehezen viseli a nő önállóságát és túlzott szabadságvágyát. A nő azonban sokat csiszolhat a férfi merevségén és túlzott racionalitásán.

A 4-es nő jól ki tudja egészíteni az 5-ös férfit. A nő meg tudja teremteni a kényelmes, meleg otthont és sokat tanulhat 5-ös párjától a rugalmasságról és az optimizmusról.

5 - 5

Mindketten nyitottak, jól kommunikálnak, szeretnek utazni. Hajtja őket a kalandvágy és képesek ezt a vágyukat együtt megélni. Egyiküknek sem erőssége a rend és a háztartás. Megadják egymásnak a maximális szabadságot, ám figyelniük kell, hogy ne engedjék, hogy túl nyitott legyen a kapcsolatuk, mert akkor akár el is távolodhatnak egymástól.

5 - 6

Az 5-ös nő állandóan mozgásban van és szabad szellemű. Sok konfliktusa lehet ezért a 6-os férfival, akinek a család, az otthon melege a legfontosabb. Egy 5-ös nőnek sokszor fontosabb egy jó társaságba, érdekes rendezvényre elmenni, mint az otthoni teendőkkel foglalkozni. A 6-os férfi ugyan kiválóan ellátja a ház körüli dolgokat vagy akár a gyereket, de rendkívül féltékeny és nem érzi magát elég férfiasnak a nő mellett.

Ha a férfi az 5-ös személyiség, akkor ideális társa lehet egy 6-os nőnek. A nő képes a családi hátteret megadni az önmegvalósításra törekvő férfinak. A férfi megteremti a 6-os nő számára az anyagi biztonságot. Azonban a férfi részéről gondok lehetnek az érzelmek kimutatásával. Ezt a nő, csak nagyfokú türelemmel és szeretettel tudja tolerálni.

5 - 7

Az 5-ös nő lendületes és független, a társaság középpontja. A 7-es férfi visszahúzódó, és pesszimizmusra hajlamos. Ez a különbözőség feszültségeket szül közöttük. A férfi részéről féltékenység merülhet fal, a nő pedig, nehezen tolerálja, hogy korlátok közé próbálják szorítani.

Az 5-ös férfi 7-es nő párosítás esetében a nő az, aki rendkívül féltékeny a sugárzó és energikus férfira. A férfi nem bírja a nő féltékenységét és rugalmatlanságát. Kezdetben dúl a szerelem, mert sok a közös érdeklődési pont a szellemi területen. Ha hosszú távon terveznek, akkor a férfinak figyelnie kell az érzései kimutatására, a nőnek pedig, kevésbé kell korlátozónak lennie.

5 - 8

Az 5-ös nő és 8-as férfi kapcsolata szenvedélyes. Mindkettőjükben lobog a karriervágy. Közös céljaikat is meg tudják valósítani. Arra kell figyelni, hogy a nő ne szálljon el túlságosan a sikereitől és értékelje párja teljesítményét is.

Az 5-ös férfi és 8-as nő kapcsolatában sok az utazás, a társasági esemény. A 8-as nő idővel szeretné a dominanciát magához ragadni, amit egy független férfi nehezen visel. A nagy érzelmek gyorsan elmúlhatnak.

5 - 9

Bármelyikük is az 5-ös vagy a 9-es, kezdetben a sokrétű érdeklődés összetarthatja őket, de ez idővel nem lesz elég, mivel merőben más a habitusuk. Az 5-ös függetlenségre törekvő és szárnyaló, a 9-es idealista és komótos. Az 5-ös jellem gyakori távolléteit az otthontól egy 9-es személyiség nehezen tudja elviselni.

6 - 1

A 6-os nő és 1-es férfi kiváló társai egymásnak. A nő megteremti a meleg otthoni légkört a férfi számára, aki így ki tudja élni karriervágyát. A 6-os nő felnéz a határozott, 1-es férfire, büszke rá és elismeri, ezáltal a férfi teljes mértékben megélheti férfiasságát ebben a kapcsolatban. Az anyagi és érzelmi biztonságra törekvő 6-os nőnek ideális társa az 1-es férfi.

Az 1-es nő mindig tudja, mit akar. A 6-os férfi azonban nehezen dönt és kerüli a konfliktust. Számára a család a legfontosabb. A nőnek ebben a kapcsolatban nagyon sokat kell dolgoznia a férfi önbizalmán. Kicsit megértőbbnek kell lennie.

6 - 2

Van jövője a kapcsolatnak, ha a nő 6-os, a férfi 2-es. Mindketten családcentrikusak, odafigyelnek a másikra, és mindkettejük számára fontos az érzelmi biztonság. A 6-os nő jól tud bánni a pénzzel és a 2-es férfi jó társ ahhoz, hogy mindent megtegyenek az anyagi biztonságukért.

A 2-es nő és a 6-os férfi kapcsolata is ideális lehet. A nő odaadó, gondoskodó, erősíti a férfi férfiasságát. Együtt bizonyos nehézségeket meg kell élniük, de megtanulják ezekből, hogy ne essenek kétségbe, minden helyzetre van megoldás.

6 - 3

A 6-os nő 3-as férfi kapcsolata jót ígér. A 3-as férfi aktív és merész, ami imponál a 6-os nőnek. A nő számára fontos az anyagi biztonság, amit egy 3-as férfi meg tud adni neki. A nő pedig, megteremti a meleg otthont a férfi számára.

A 3-as nő eleinte nagyon imponáló a 6-os férfinak, mert vidámságot, színt visz az életében. Később azonban a pörgős életvitel túl sok lesz neki. A nőnek magas a mércéje, ami a férfit elbizonytalaníthatja.

6 - 4

A 6-os nő és 4-es férfi kapcsolatára jellemző a kiegyensúlyozottság. Egyikük sem szeretne párkapcsolat nélkül élni. A 4-es férfi szorgalmasan dolgozik a család megélhetéséért, a 6-os nő pedig, támogatni tudja a munkájában, és meleg otthont teremt számára.

A 4-es nő és a 6-os férfi is a biztonságra, a szeretetre, a kiegyensúlyozott családra törekszik. Mindketten helytállnak a munkahelyükön, és szeretnének megfelelni a társadalmi elvárásoknak. A férfi a szelídebb, a nő a keményebb. A férfi meg tudja tanítani a nőnek, hogy ne azt nézze milye nincsen, hanem annak örüljön, amilye van.

6 - 5

Egy 6-os nő ideális társa lehet egy 5-ös férfinek. A nő képes a családi hátteret megadni az önmegvalósításra törekvő férfinak. A férfi megteremti a 6-os nő számára az anyagi biztonságot. Azonban a férfi részéről gondok lehetnek az érzelmek kimutatásával. Ezt a nő, csak nagyfokú türelemmel és szeretettel tudja tolerálni.

Az 5-ös nő állandóan mozgásban van és szabad szellemű. Sok konfliktusa lehet ezért a 6-os férfival, akinek a család, az otthon melege a legfontosabb. Egy 5-ös nőnek sokszor fontosabb egy jó társaságba, érdekes rendezvényre elmenni, mint az otthoni teendőkkel foglalkozni. A 6-os férfi ugyan kiválóan ellátja a ház körüli dolgokat vagy akár a gyereket, de rendkívül féltékeny és nem érzi magát elég férfiasnak a nő mellett.

6 - 6

Két hasonló személyiség között mindig nagy a vonzódás. Egyikük sem tud párkapcsolat nélkül élni, ez jó alap egy hosszú távú kapcsolatra. Harmóniára törekszenek, jó az ízlésük és a munkában is helyt állnak. Fontos, hogy erősítsék egymást, és mindig számíthassanak a másikra.

6 - 7

A 6-os nő nyitott és szeretetéhes, míg a 7-es férfi zárkózott és visszafogott. A 6-os nő képes kedvesét sok türelemmel érzelmileg megnyitni. A 7-es férfi számára pedig, jó háttér a gondoskodó, családcentrikus nő.

Egy 6-os férfinak fontos a testi kontaktus, a gesztusok, a 7-es nő gátlásosabb, zárkózottabb. A férfi számára lényeges, hogy érezze, hogy szeretik. A nő számára a saját céljai fontosabbak. Ahhoz, hogy ez a kapcsolat esélyes legyen, a nőnek sokat kell változnia. Meg kell tanulnia az érzelmei kimutatását.

6 - 8

A 6-os nő lehet egy 8-as férfi legideálisabb társa. A 6-os nő hite nagyon erős abban, hogy a 8-as férfi teljesíti az anyagi és érzelmi biztonság iránti vágyát. A férfi meg tudja valósítani karrierálmát.

A 8-as nő erotikus kisugárzásával hamar megfogja magának a 6-os férfit. Eleinte minden szép és jó, később azonban a férfi nehezen viseli, hogy a nő akar a kapcsolatban dominálni. Ahhoz, hogy ez a kapcsolat hosszú távon működjön, szükség van a 8-as nő kompromisszumkészségére, éreztetnie kell a párjával, hogy elismeri és bízik benne.

6 - 9

Egy szeretetre és harmóniára törekvő 6-os nőben kiváló párra talál a tökéletességet kereső, intellektuális férfi. A férfi óriási érzelmi támogatást kaphat a nőtől. Fontos azonban, hogy a 6-os nő leszokjon az aggodalmaskodásról, mert könnyen elbizonytalaníthatja a 9-es férfit.

A 6-os férfi számára kiváló társ a lelkiekben gazdag 9-es nő. A férfinak az anyagi-, a nőnek az érzelmi biztonság a legfontosabb.