Számok és egészség - Előzd meg a betegségeket a számmisztika segítségével!

Számok és egészség - Előzd meg a betegségeket a számmisztika segítségével!

Az egész életünket átszövik a számok. Minden szám energiát hordoz. Születési dátumunknak is van pozitív és negatív rezgése. Minden számhoz testi jegyek és betegségre való hajlamok is tartoznak. A számok könyörtelenül rámutatnak problémáink forrásaira, amelyekkel időnként nem könnyű szembesülni.

Az önismeret egy nagyon kemény munka. Ha megismered betegségeid lelki okait és elfogadod önmagad, fokozatosan megszűnnek a nehézségeid, és életed a megfelelő mederbe kerülhet.

Ahhoz, hogy megtudd, mire kell vigyáznod egészséged megőrzése érdekében, vagy mit kell tenned gyógyulásodért, ki kell számolnod a sorsmisszió számodat. Add össze egyesével a születési számodat, és a végén egyszerűsíts egy számjegyre!

Például: 1978. 11. 23. = 1+9+7+8+1+1+2+3= 32= 3+2= 5

1

Nagy energiával rendelkező, dinamikus egyéniség vagy. Hajlamos vagy a túlfűtöttségre, kevés alvásra, kimerülésre. Mértéktartóbb életet kell élned, fontos a változatos étrend és mindenképpen szükséged van rendszeres testmozgásra, pl. sétára, kocogásra, aerobikra, táncra. Túlhajszoltság esetén szív-, prosztata/petefészek problémáid lehetnek. Általában hajlamos vagy a székrekedésre, emésztőszervi panaszokra, hajhullásra. Ne legyél maximalista, tanuld meg az akaratodat kezelni, mert gerinc problémák jelentkezhetnek!

2

Érzelmi beállítottságú, érzékeny ember vagy. Szaporító szerveid környéke – az alhas, a hát alsó része – nagyon érzékeny terület. Megoldatlan párkapcsolati probléma esetén a nőknél méh és mell problémák jelentkezhetnek, férfiaknál, pedig prosztata zavarok vagy impotencia alakulhat ki. Fontos, hogy tanulj meg nemet mondani, legyen szó munkáról vagy magánéletről! Gyakori gondod lehet a túlsúly vagy a szorulás. A különféle masszázsterápiák kifejezetten jó hatással lehetnek rád. Figyelj oda az étkezésedre, egyél több gabonafélét és halat.

3

Rendkívül mozgékony, dinamikus személyiség vagy. Kiváló a humorod, fontos számodra a siker. Figyelj jobban oda a saját érzéseidre és igényeidre, ne akarj folyton a külvilágnak megfelelni! Ellenkező esetben idegrendszeri problémáid alakulhatnak ki, netán asztma vagy torok problémák jelentkeznek. Szükséged van a napi testmozgásra, a zsírszegény étkezésre. A meditáció, a jóga nagy hasznodra válhat.

4

Megbízható, munkamániás és precíz vagy, időnként túl precíz. Olykor makacs is vagy, a rugalmatlanság hiánya, pedig az ízületek (könyök, boka, térd) és a csontrendszer betegségeit vonhatja maga után. Legyél optimistább, lásd meg az élet szép pillanatait is! Hajlamos vagy depresszióra, ezért fontos lenne számodra a mozgás, akár futás, tánc vagy küzdősportok formájában. Ne étkezz kapkodva, szánj időt magadra és egyél zsírszegény ételeket.

5

Ötletekkel teli, optimista ember vagy. Nem félsz a változástól, rugalmas vagy és nagyon önálló. Nem akarsz kötődni senkihez, és nehezen mutatod ki a valódi érzelmeidet. Az érzelmi elfojtás gyakran okozhat torok problémákat és gyomor panaszokat. Alakíts ki rendszeres étkezési szokásokat! Kiváló sportolási lehetőséget nyújt az úszás, a búvárkodás, a gyalogtúrázás. Vigyázz, ha örökösen a kihívást keresed, és két végéről égeted a gyertyát, akkor kimerültté, feszültté, szétszórttá válhatsz és hajalmos leszel kisebb nagyobb balesetekre!

6

Érzéki vonzerővel rendelkező, kedves ember vagy. Fontos számodra az esztétikum, mind az otthonodban, mind az öltözködésedben és az anyagi biztonság. Szükséged van arra, hogy stabil párkapcsolatban élj, hogy támaszkodni tudj a másikra. Ha ez nincs meg, a páros szervek betegségei (vese, petefészek/prosztata, tüdő) és bőrbetegségek jelentkezhetnek. Étkezz naponta többször, kis mennyiségeket! A lassú, lazító hatású mozgásformák a legjobbak számodra, pl. jóga, thai chi. Ha már kialakult betegségeid vannak, ezek kezelésére a leghatékonyabb módszerek az akupunktúra, homeopátia, színterápia.

7

Szereted a csendet és az elmélyülést. Nagyon magasra teszed a mércét, ezért többször csalódsz emberekben, vagy terveidnek töredékét tudod csak megvalósítani. Ritkán vagy elégedett. Engedj nagyobb teret az érzelmeidnek, merd őket kimutatni! Ha ez nem megy, akkor előbb-utóbb bőr-, gerinc-, térd-, és szív problémáid lesznek. A relaxáció, meditáció, agykontroll általában eredményes elfoglaltság lehet számodra. Ezek a technikák segítenek a negatív gondolataid elengedésében. Egyél tápláló, de könnyű ételeket, például friss zöldség vagy gyümölcssalátát, főzeléket, halat.

8

Gyors, lendületes, ösztönös ember vagy. Fontos szerepe van az életedben az anyagi javaknak. Független személyiség vagy és a jég hátán is megélsz. A sok energiád levezetésére a legjobbak számodra az extrém,- vagy sok mozgással járó sportok. Hajlamos vagy a szenvedélybetegségekre (nikotin vagy alkoholfüggőség), mivel mindent szenvedéllyel csinálsz. Gyakran jelentkezhetnek nálad fog-, bőr-, epe problémák, nemi betegségek, allergia. Hajlamos vagy túlhajtani magad, aminek következtében gyomor probléma és idegkimerültség jelentkezik. Ne felejtkezz el a rendszeres táplálkozásról, egyél többször keveset, lehetőleg alacsony zsírtartalmú ételeket!

9

Igazi szellemi ember vagy. Szereted az élet dolgait kielemezni, mások sorsába beleélni magad. Kerülöd a konfliktusokat. Meg kell tanulnod a szellemi világból leereszkedni a földre és két lábbal megállni azon. Erre hívhatja fel figyelmedet boka és térd problémád. Fontos számodra a rendszeres mozgás, amelynek formája kevésbé lényeges, mint maga a rendszeresség. Mivel gyakran magasabbak az elvárásaid, mint a legtöbb embernek s elég magas a szellemi szinted mércéje is, ha ezt a szintet nem tudja a környezeted megütni, akkor hajlamos vagy depresszióra, fejfájásra. Elégedj meg az életeddel, értékeld a mindennapjaid apró örömeit!