Számold ki a személyes éved!

Számold ki a személyes éved!

Az életünknek fontos ciklusai vannak. A számmisztikában kilencféle életszakaszt különböztetünk meg, mindegyikben más-más dolgunk van. A személyes év kiszámításával megtudhatjuk milyen feladatok, lehetőségek várnak ránk ebben a szakaszban.

A személyes éved sosem január elsejével kezdődik. Az adott évben lévő születésnapodtól a következő évi születésnapodig tart. Kiszámításához 3 adatra van szükség. A születésed hónapjára, napjára és az adott év naptári számára.

Így számolj!

Ha június 16-án születtél, az adott naptári év pedig, 2021, a számítás a következőképpen alakul:

A jelenlegi évszámot össze kell adni a születésed hónapjával és napjával.

2021.06.16.

2+0+2+1+0+6+1+6= 18 = 1+8= 9

A személyes éved ebben az esetben a 9-es, mely 2021. 06. 16-tól 2022. 06. 16-ig fog tartani.

 

1-es számú személyes év

Ez az év lezár egy 9 éves periódust, az újrakezdést jelenti.

Lehetőséged van munkahelyet váltani, vagy ha mégis maradsz a régi helyeden, akkor új feladatkört kapsz, más dolgokat kell majd csinálnod. Kiváló ez az év vállalkozás indításához, ház-, vagy lakásfelújításhoz, költözéshez.

Az 1-es év új párkapcsolatot hozhat, vagy tartós kapcsolatban, házasságban élőknél gyermekáldást. Ha problémás a párkapcsolatod, de nem szeretnél szakítani, ez az év alkalmas az érzelmek megújítására, a kapcsolat új alapokra helyezésére. Amit ebben az évben elindítasz, legyen az munka, vagy új szerelem, hosszútávon fog működni, ezért nagyon figyelj oda, hogy jól dönts és jól használd ki ennek az időszaknak a lehetőségeit. Minden, amit most teszel, kihat a következő 9 éves ciklusra.

2-es számú személyes év

Kevésbé lendületes év, az előző személyes éved gyümölcse érik be ebben a szakaszban. Az 1-es évben elindított új dolgok, kapcsolatok eredményei jönnek.

Ez az időszak vállalkozás indítására nem alkalmas, ha mégis belevágsz, akadályokra kell számítanod. Ebben az évben nem szabad túlköltekezni! A 2-es év ötletek kidolgozására, hivatalos ügyek intézésére alkalmas. A befektetett munka eredményét a 3-as év hozhatja meg. Ebben a személyes évben irigységgel, kicsinyességgel találkozhatsz, most tudod meg ki az igazi barátod, és családtagjaid közül kikre számíthatsz igazán.

3-as számú személyes év

Lendületes, gyors rezgésű év. Megsokszorozódnak az energiáid, most elérheted azt, amit eddig nem sikerült. Sokat fogsz utazni, új emberekkel ismerkedsz meg, még akkor is elmész társaságba, ha amúgy visszahúzódóbb típus vagy. Mivel rendkívül impulzív ez az év, figyelj oda, hogy nehogy túlhajszold magad, és nehogy egészségügyi problémáid legyenek. A vonzerőd megnő, új párkapcsolatod is kialakulhat. A sok társasági eseményen több fontos embert ismersz meg, akik egyengethetik az utadat, segíthetik az elképzeléseidet. Ez az év kiváló utazásokra, tanulásra.

4-es számú személyes év

Az egyik legnehezebb év minden téren. Hivatalos ügyeket intézhetsz, de ne köss új üzletet, ne indíts vállalkozást, mert falakba ütközhetsz. Ha a munkahelyeden felmondást fontolgatsz, ebben az évben ne tedd, mert nem jön könnyen új lehetőség. A négyes év arra tanít meg, hogy hogyan kell leküzdeni a nehézségeket. Végezz el olyan dolgokat, amikhez eddig nem volt kedved vagy éppen nem volt időd! Törődj többet a családtagjaiddal, látogasd meg a régen látott rokonokat, intézd el elmaradt hivatalos ügyeidet.

5-ös számú személyes év

Gyors rezgésű, impulzív év. Ebben az évben hosszú távú terveket ne készíts, hagyd magad sodortatni az árral. Az 5-ös évben hosszabb külföldi út is lehetséges, sok új ismeretséget hoz ez az időszak. Ebben az évben kicsit háttérbe szorulhat a család. A munkahelyen ne mondj fel, de ha kirúgnak, ne aggódj, mert sokkal jobbat kaphatsz! Az ötös év végén, a születésnapod körül kimondottan pozitív eseményekre számíthatsz.

6-os számú személyes év

Ez az év a családról, az érzelmekről szól. Felerősödik a szexuális kisugárzásod, nagy hatással leszel a másik nemre. A 6-os évben kötött párkapcsolatok és barátságok is tartósabbak. Megvan annak is a veszélye, hogy bejön a párkapcsolatba egy harmadik fél is. Ebben az időszakban vágysz a legjobban a szeretetre, bővülhet a család. Sokkal erősebb a fogamzó képességed, ha nem akarsz gyermeket, akkor figyelj jobban oda a fogamzásgátlásra! Anyagi oldalról nem könnyű ez az év, lakásfelújítás, költözés jöhet, ami felemésztheti félretett pénzed jelentős részét.

7-es számú személyes év

Ez az év a félrevonulás, az önfejlesztés időszaka. Kiváló a 7-es év alkotói tevékenységre például könyvírásra, olvasásra, tanulásra, tanfolyamok végzésére, a sors meg is adja hozzá az anyagiakat. Érdemes hosszú távú terveket szőni, üzletet indítani, de arra ne számíts, hogy ezeknek a gyümölcse még ebben az évben beérik. Alapozni kell, és a 8-as évben jönnek az eredmények. A 7-es év kiválóan alkalmas fogyókúrázáshoz, böjtöléshez. Foglalkozz többet önmagaddal, gondold át eddigi életedet és tanulj a hibáidból!

8-as számú személyes év

A karrier éve. Anyagilag ez a legjobb év, jó lehetőségeket kapsz. Nagyon erős a rezgése ennek az időszaknak, nagy a pörgés. A jót és rosszat egyaránt kapod. A magánélet és a karrier ellentétesen működik, ha egyik jó, a másik nem, tehát el kell döntened melyik a fontosabb számodra. A szerelmi életed ebben az évben szenvedélyes, kapcsolatok jönnek-mennek. A 8-as évben optimistának és nagyvonalúnak kell lenned, így lehetsz sikeres. Nagy társasági életet élhetsz, ahol befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg. Ne cselekedj elhamarkodottan, de merj nagyot álmodni!

9-es számú személyes év

Anyagilag nem könnyű ez az év. Jó, ha az előző évben elért pénzügyi sikerekből félreteszel egy kis pénzt a 9-es évre. Ez az év megmutatja, hogy kapcsolataid kiállják-e a próbákat. Megtudhatod, hogy ki áll a fejlődésed útjában, fontos jelzéseket kaphatsz, hogy kire nincs szükséged. Ha párkapcsolatod kiüresedett, ez az év kiváló a megújítására. Ez az időszak az élet minden területén a takarítás ideje. Ha kapcsolatod menthetetlen, el kell engedni a másikat. A lakásból a régi, rossz rezgésű tárgyakat el kell ajándékozni, vagy ki kell dobni.