Szerelmi számmisztika

Szerelmi számmisztika

A szerelmedet eleinte tökéletesnek látod, az idő múlásával azonban elkezded észrevenni az általad kevésbé szeretett tulajdonságait. A sorsmisszió szám megmutatja, hogy mire van szükséged egy párkapcsolatban és kiszámolhatod, mire vágyik a társad, milyen jellemvonásait kell tolerálnod, és mire figyelj oda a konfliktusok elkerülése érdekében.

Ha elolvastad a saját számodhoz tartozó jellemrajzot, akkor nézd meg a párod elemzését is, és vesd össze a két jellemzést.

1

Egy 1-es személyiség mindig uralkodásra, irányításra törekszik az élet minden területén, így a párkapcsolatban is. Akár férfi, akár nő az illető, a nadrágot minden esetben ő akarja hordani. A párkapcsolatban imádja ámulatba ejteni a társát és várja az ezért járó csodálatot. Intelligens, lendületes és rendkívül tudatos. Mindenre van kész terve, kész megoldása. Az érzelmeit nehezen kommunikálja, gyakran magában tartja a mérgét, mert fontos számára a külvilág felé mutatott kép. Bár egy önbizalommal teli embernek tűnik, mégis az esetek többségében önbizalomhiánnyal küszködik. Ezért is fontos, hogy a párja gyakran elismerje, dicsérje. Tökéletességre törekszik, ezért sokszor elsiklik az emberi értékek mellett. Fontos, hogy jobban megismerje és elfogadja önmagát, mert akkor képes lesz mások tökéletlenségét is elfogadni. Elvárja a tiszteletet, a nagyvonalúságot és szereti, ha a párja gyakran megöleli. Egy túl erős, akaratos társ mellett megtörik, vagy megbetegszik.

2

Egy 2-es személyiség az érzelmek embere. A párjával nem a mennyiségi, hanem a minőségi idő fontos számára. Az a lényeg, hogy, ha ritkán tudnak csak kettesben kimozdulni otthonról, akkor egy-egy ilyen alkalom kivételes legyen. Ömöljenek az érzelmek, andalogjanak valahol kéz a kézben, üljenek be egy romantikus mozira és szűnjön meg a külvilág pár órára.

Egy 2-es békeszerető, harmóniára törekvő, kedves és igényes. Mivel nagyon függ a társától, olykor döntésképtelen, rábízza magát a másikra. Nem szeret kockáztatni, sokkal inkább állandóságra, nyugalomra, kiszámíthatóságra törekszik. A kapcsolat kezdetén túlzottan figyelmes, minden szeretetét és vágyát a párjára zúdítja, akinek ez kicsit sok lehet. Ha vissza nem kap eleget a befektetett szeretetenergiából, sértetté és indulatossá válik. Meg kell tanulnia az önzetlenséget, úgy kell adnia, hogy cserébe ne várjon semmit, és ez jó érzéssel töltse el.

3

Egy 3-as személyiség a szavak, a gesztusok embere. Folyamatosan elmondja, hogy mennyire szereti a másikat és ezt elvárja a párjától is. Fontos számára, ha a szerelme elismeri a sikereit vagy, ha megdicséri az öltözködését, a frizuráját. Szórakoztató és kedves. Szeret beszélgetni, mellette nem lehet nagyokat hallgatni. Ha a kedvesétől nem kapja meg az elismerést vagy, intellektuálisan a másik nem tudja fenntartani az érdeklődését, akkor sajnos nem a hűség bajnoka. A szexualitás kiemelkedő szerephez jut az életében, óriási energiájának levezetési módjaként használja. Nehezen marad egy helyben, folyton társaságra, impulzusokra vágyik. Szereti a zenét, a kiadós sétákat.

4

Egy 4-es személyiség stabilitásra törekszik, kitartó és becsületes. Gyakorlatias módon gondolkodik a társa szükségleteiről, megbízható és védelmező, de nem tudja jól kimutatni az érzelmeit. Szexuális életében is erőteljes és gyakorlatias, nem feltétlenül érzéki, romantikus módon szeretkezik, amit partnere nehezményezhet. Meg kell tanulnia érzékenyebbnek és odaadóbbnak lenni. Nehezen viseli a kritikát, ha párja kritizálja, védekezése támadásba mehet át és szóváltásba, a másik hibáztatásába csaphat. Nem szereti a nagy társaságot, sokkal szívesebben van a kedvesével kettesben, de egyedül is nagyon szeret elvonulni a természetbe vagy egy jó könyv mellé.

5

Az 5-ös személyiség lételeme a szabadság. Ha a párkapcsolaton belül megkapja a szabad mozgásteret, és a bizalmat, akkor a társa hosszú távú kapcsolatra számíthat. Ha azonban az autonómiájában korlátozzák, menekülőre fogja. Nehezen köt kompromisszumot, legfontosabb az életében az utazás, a mozgás. Szereti a dicséretet, az imádatot, szívesen hallgatja, mennyire szereti őt a másik, de tőle az érzelmek kinyilvánítását nem lehet várni. Jó a kisugárzása, optimista, de egy kicsit elvarázsolt. Egy olyan társ a legalkalmasabb számára, aki élvezi az utazásokat, szeret túrázni, sportolni. A család túl nagy kötöttséget jelent egy 5-ösnek, hacsak nem egy elfogadó és kiegyensúlyozott pár áll mögötte hátországként.

6

Egy 6-os személyiség családcentrikus, harmóniára törekvő, kedves és romantikus. Finom vonásokkal, vonzó szexuális kisugárzással rendelkezik. Az anyagi és érzelmi stabilitás egyaránt fontos számára. Szereti kényeztetni a párját és apró ajándékokkal kedveskedni. Fontos az életében a dicséret, az érzelmek kimutatását a párjától is várja, nyitott és kommunikatív. Szeret segíteni másokon, tanácsokat adni, olykor ez akkora mértéket ölt, hogy zavaró lehet a környezete számára. Féltékeny és nem szereti a feszültséget. Meg kell tanulnia, hogy ne birtokoljon, mert amihez túlzottan ragaszkodik, azt elveszi a sors.

7

Egy 7-es személyiség zárkózott, a túl sok érzelem megrémíti. Pesszimizmusra hajlamos, mély lelki életet élő ember, de érzelmeit képtelen kimutatni. Rendkívül kötelességtudó és megbízható. Egy intellektuális társ a legfontosabb számára, akivel szívesen beszéli meg az élet nagy dolgairól alkotott véleményét, vagy osztja meg egy olvasott élményét. A kedvesétől érkező kritika tudati szinten eljut hozzá, de érzelmi szinten nem. Pedig nagyon fontos lenne számára, hogy merjen megélni dolgokat és merje kimutatni az érzéseit. Párkapcsolatának és szexuális életének minősége attól függ, mennyire képes megnyílni a társa felé.

8

A 8-as személyiség dinamikus, lehengerlő és szexuális energiáktól túlfűtött. Független és szenvedélyes. A párkapcsolatban ő szeret az irányító lenni. Gyakran okoz konfliktust a kapcsolatában, hogy ami a szívén az a száján, kendőzetlenül megmondja a másiknak a véleményét. Meg kell tanulnia a kritikáit kicsit burkoltan és diplomatikusan előadni. Párja és barátai mellett mindig kiáll. Érzelmeiről nem beszél, inkább gesztusokkal, ajándékokkal, mutatja ki azokat. Igényli kedvese csodálatát, szeretetét, figyelmét. Ha ez a figyelem a másik felől csökken, a 8-as hajlamos kikacsintani a kapcsolatból.

9

A 9-es személyiség olyan, mint egy vulkán, kiszámíthatatlan. Rendkívül érzékeny, menekül a realitásból. Szeret egy kapcsolatban rajongani, idealisztikus képet felállítani a másikról, majd, mikor kihuny a lelkesedés, akkor gyorsan eltűnni. Mindent analizál, szellemi ember, fontos, hogy a társa széles látókörű legyen. Idegesíti a tömeg, a várakozás. Konfliktuskerülő, a veszekedések elől menekül. Ha feszültég van a párkapcsolatban, a szex sem működik nála. Állandóan filozofál és a belső békéjét keresi. Partnerével kezdetben figyelmes, odaadó, aztán rövid idő után elkalandozik. Belső háborgása ellenére nyugalmat sugároz, meg tudja nyitni az embereket. Olyan partnerre van szüksége, aki esetenként képes szembeszállni az ideáival és lerángatja a 9-est a földre, valamint maximálisan elfogadja a jellemét olyannak, amilyen és az időnkénti érzelmi hullámzással együtt tud élni.