Szerencsehozó tárgyak a numerológia szerint

Szerencsehozó tárgyak a numerológia szerint

A születési dátumod nagyon sok információt hordoz rólad, többek között azt is elárulja, hogy milyen kabala hozhat számodra szerencsét.

Nem kell mást tenned, csak egyesével összeadnod a születési dátumod számjegyeit.

Például:

1982.04.15. = 1+9+8+2+0+4+1+5 = 30 = 3+0 = 3

Ha kétjegyű számot kapsz végeredményül, a számjegyeket add össze.

1

A Te szerencsehozó tárgyaid az ásványok, ezek közül is a napkő és a hegyikristály. Hordd magaddal marokkőként, vagy viseld ezeket ékszerként, esetleg helyezz el ezek közül a kristályok közül néhányat a lakásodban.

A napkő önbecsülést ad, nyitottá tesz, mutatja számodra az utat.

A hegyikristály tiszta energiája erősíti a szervezetedet, fényt hoz az életedbe, egyensúlyba hoz.

2

Szerencsét hozhat számodra egy fából vagy porcelánból készült macska. Legideálisabb, ha ez fehér vagy halvány színű. Kiteheted a lakásba, esetleg a táskádban hordozhatod magaddal. A másik tárgy, mely energizálhat és szerencsét hozhat számodra, egy ezüst láncon lógó ezüst félhold.

 

3

Szerencsehozó kabalád lehet egy kis teknősbéka, mely készülhet fából vagy kerámiából is. A teknős a hosszú élet, a kitartás és a szerencse szimbóluma. Mivel egy igen impulzív személyiség vagy, könnyen kimerítheted a szervezetedet. A teknős segíthet az energiáid helyrebillentésében, és tudatosítja benned: „ Ne hagyd, hogy kibillentsenek!”

Ha a külső világ túlságosan a hatalmába kerít, merülj el kicsit a belső világodban, mint a teknős a tengerben.

4

A Te szerencsehozó tárgyad egy pillangó, melyet viselhetsz a nyakadban, füledben, illetve magadnál hordhatsz a zsebedben vagy a táskádban. A pillangókat ábrázoló festmény vagy kép a lakásban szintén szerencsét hozhat. A pillangó az átalakulást, az újjászületést szimbolizálja, mely számodra nagyon fontos lehet, hiszen rengeteget dolgozol és befelé forduló vagy, nem árt időnként a megújulás és energiával való töltekezés.

5

Szerencsehozó kabalád a delfin. Készülhet bármilyen anyagból, teheted a lakás valamely pontjára, magaddal viheted a táskádban, vagy ékszerként is viselheted. A delfin a játékosság, a kommunikáció, a harmónia szimbóluma. Mivel te is egy igazán vidám, játékos személyiség vagy, a delfin energiája megsokszorozza az erődet.

6

Szerencsehozó kabaláid a béka és a pávatoll. A pávatollat kiteheted a lakásodban vagy pávatoll alakú medált is viselhetsz. A béka szobrocska formájában szintén kitehető a lakásban, vagy magaddal is tudod hordozni a táskádban. A béka a termékenység és a bőség szimbóluma. Számodra nagyon fontos a család és a gyermekáldás, ezért ez a kabala biztosan segíteni fog. A pávatoll szerencsét hoz a párválasztásban és a szerelemben.

7

Szerencsehozó kabalád lehet egy Buddha szobor vagy egy elefánt szobrocska. Az elefánt az erőt, az intelligenciát és a lojalistást jelképezi. Ha az ormánya felfelé áll, az szerencsét hoz, ilyet válassz. A Buddha szobor a megvilágosodást szimbolizálja. Számodra nagyon fontos a tanulás, az elvonulás, elmélyülés, ezek a tárgyak segítenek ebben.

8

Egy ezüst skorpió medál megsokszorozhatja az amúgy sem kevés energiádat. Hegyikristályból készült nyaklánc vagy karkötő feloldja a testi-lelki blokkjaidat, stabilizálja az aurádat és szerencsét hoz.

 

9

Szerencsehozó tárgyad egy felfelé álló ormányú, fehér elefánt, mely készülhet fából vagy kőből. A türelmet, a bölcsességet, az univerzum energiáját szimbolizálja. Egy ametiszt medál vagy marokkő is szerencsét hozhat számodra. Segít a meditációt mélyíteni, önbizalommal tölt fel és erősíti az önzetlenségedet.