Virágnyelv – A különböző karakterek kedvenc virágai

Virágnyelv – A különböző karakterek kedvenc virágai

Virágot adni és kapni is jó. A különféle színes és illatos csodák feldobják az ember napját. A sorsmisszió számból megtudható, hogy kinek melyik virág tetszik, kihez mi illik. Számold ki kedvesed, barátod, ismerősöd sorsszámát és nézd meg, hogy milyen virággal örvendeztetheted meg őt a legjobban.

Így számolj!

Add össze a születési idő számait egyesével. Ha végeredményül kétjegyű számot kapsz, a két számjegyet is add össze.

Például:

1977.04.16.= 1+9+7+7+0+4+1+6= 35= 3+5= 8

Ha a sorsmisszió szám 1

Az 1-es emberek dinamikusak, határozottak, teli vannak energiával. Eredeti gondolatok hordozói, újítók, nemességet sugároznak, tökéletességre törekszenek. Az 1-es számot uraló bolygó a Nap, amelyhez a narancssárga, és sárga színek tartoznak.

Ha egy 1-es karaktert igazán meg szeretnél lepni, akkor valami igazán különlegeset válassz. Egy szép narancssárgába hajló rózsa, egy hatalmas tányérú napraforgó, egy Strelitzia vagy papagájvirág kiváló ajándék lehet. Nincs szükség óriási csokorra, egy szál virág is elegendő valamelyik különleges fajtából ahhoz, hogy levedd a lábáról.

Ha a sorsmisszió szám 2

A 2-es emberek finom lelkűek, álmodozók, harmóniára törekvők. Szeretik az egyszerű, de szép dolgokat. Minden olyat, ami melegséget áraszt. Mindig gondoskodnak arról, hogy friss virág legyen a lakásban. A 2-es számot uraló bolygó a Hold, amely a lágyságot, a befogadást jelképezi, színe a fehér, ezüst.

Kitűnő választás egy kettes karakter számára egy gyönyörű fehér tulipáncsokor, egy fehér tearózsából készült csokor, egy fehér rózsa csokor, vagy egy szép színösszeállítású, mezei virágokból készült csokor.

Ha a sorsmisszió szám 3

A 3-as emberek mindenre nyitottak, szeretnek utazni, beszélgetni, pezsegni. A 3-as számot a Merkúr bolygó uralja, színei a kék, a tarka. A 3-asok szeretik a futónövényeket, például a borostyánt.

Jó választás lehet egy csokor búzavirág, vagy egy olyan csokor, mely mindenféle, egymáshoz illő tarka virágokból készült.

Ha a sorsmisszió szám 4

A 4-es emberek megbízhatóak, kötelességtudók, szeretik a praktikumot, virágból is a tartósat kedvelik. Mi más lehetne tartósabb, mint a cserepes virágok? A 4-es számot a Föld bolygó uralja, színei a föld színek.

Egy csodaszép barna orchidea, egy cserép mélybordó flamingó virág nagyon jó választás. Figyeljünk arra, hogy a kaspó színe is barna vagy sötétebb sárga, esetleg mélybordó legyen.

Ha a sorsmisszió szám 5

Az 5-ös emberek gyorsak, energikusak, optimisták. Szeretik az életet, a nyüzsgést. Mindennek örülnek, ami vidámságot áraszt. Az 5-ös szám uralkodó bolygója a Jupiter, színei a lila, a bíbor.

Egy illatos levendula csokor, egy lila orchidea, egy cserép ibolya vagy egy csodálatos bíbor színű dália csokor is kitűnő ajándék.

Ha a sorsmisszió szám 6

A 6-os emberek családcentrikusak, kiváló a szépérzékük, kedvesek, lágyak. Imádják az otthonukat díszíteni. Minden virágnak örülnek, ami a lakásuk éke lehet, legyen az vágott vagy cserepes. A 6-os számot a Vénusz bolygó uralja, színei a fémes színek, a zöld.

Egy hatosnak lágy, pasztellszínű csokrot, vagy cserepes virágot válasszunk. Egy szép rózsacsokor, egy kellemes színösszeállítású vegyes csokor, egy cserép begonia is kitűnő választás lehet.

Ha a sorsmisszió szám 7

A 7-es emberek visszafogottak, szeretnek elvonulni. A harsány színek nem a kedvenceik. A 7-es számot a Szaturnusz uralja, színe a kék.

A 7-es karakternél nem tudsz melléfogni, ha egy cserép kéknefelejcset vagy árvácskát viszel neki ajándékba. Jó választás lehet még néhány szál írisz, vagy egy csokor kék színű hortenzia.

Ha a sorsmisszió szám 8

A 8-as emberek temperamentumosak, erős szexuális kisugárzásuk van, szeretnek élni, nyüzsögni. A 8-as szám uralkodó bolygója a Mars, színe a vörös.

Egy 8-as mindig örül a vörös rózsának, egy gyönyörű élénk színű orchideának, egy cserép piros flamingó virágnak, téli időszakban egy cserép mikulás virágnak, vagy néhány szál vörös kardvirágnak, vegyítve fehérrel.

Ha a sorsmisszió szám 9

A 9-es emberek érzékenyek, álmodozók, folyton elemzők és tökéletességre törekvők. A 9-es számot a Neptunusz bolygó uralja, színe a sötétlila, sötétkék.

Nagyon jó választás lehet egy cserepes levendula, de ennek a növénynek akár szárított csokor formájában is örülni fog. Meglepheted lila árvácskával, néhány szál csodálatos hagymavirággal vagy egy csokor gyöngyikével.